RDR2 Hikaye modu ve online 328 TL

Belki linç yerim umurumda değil ama yine de soracağım. Öncelikle ben bir Steam sevdalısıyım, genelde platform ayrımı yapmam ama genelde AAA oyunları Steam'den almayı tercih ederim. Zamanında RDR Online'ı Steam'den 80TL'ye almıştım. Oyun Epic Games'de var fakat tüm oyunları tek platformdan oynama, başarımlar, ss alma(dk başı ss alırım, bağımlıyım biraz ) gibi sebeplerden dolayı Steam'den alayım mı? Büyüklü küçüklü çoğu oyunu aldım Steam'de, 140TL para değil bence.

Edit: Vazgeçtim. Epic'den devam.

Son düzenleme:
Belki linç yerim umurumda değil ama yine de soracağım. Öncelikle ben bir Steam sevdalısıyım, genelde platform ayrımı yapmam ama genelde AAA oyunları Steam'den almayı tercih ederim. Zamanında RDR Online'ı Steam'den 80TL'ye almıştım. Oyun Epic Games'de var fakat tüm oyunları tek platformdan oynama, başarımlar, ss alma(dk başı ss alırım, bağımlıyım biraz ) gibi sebeplerden dolayı Steam'den alayım mı? Büyüklü küçüklü çoğu oyunu aldım Steam'de, 140TL para değil bence.
E be kardeşim madem böyle düşünüyorsun niye gidip story modu epicten alıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Online olanı ve içinden storysini alınca normal rdr2 deki gibi storyisini mi oynamış oluyoruz
Evet

Son düzenleme:
RDR2 Hikaye modu ve online 328 TL
Fiyatlar dolara dönmeden, indirim bitmeden almanızı tavsiye ederim, 20 kasımda bitiyor. Bir daha bu fiyatlar bulunmayabilir.
187,50 Liraya Red dead online alıyorsunuz. Oyunu yükleyip açınca ana menüde online ve story seçenekleri var, story seçip oyna derseniz sizi social club mağzasına yönlendirir ve 140 Liraya story mode almak istiyormusunuz diye sorar. Bu ödemeyi steam üzerinden gerçekleştirir. Sonuç olarak 187.50 + 140 liraya rdr2 story ve online almış olursunuz.
Merhaba ben steam da indirimden sadece story Mode 460 tl verdim. Şu an mağaza da 1150 tl yazıyor bu dediğiniz fiyatlara nasıl alicam pek anlamadım yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba ben steam da indirimden sadece story Mode 460 TL verdim. Şu an mağaza da 1150 TL yazıyor bu dediğiniz fiyatlara nasıl alicam pek anlamadım yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba red dead online almanız gerek oyun için de story mode 140tl te satılıyor.

Steam nasıl sadece online alacaz onu bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,299
Üyeler
174,851
Son üye
mahmut.erdem
Geri