ChristianSerratos
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yanlış bilgi veriyorsun ben şuanda yaptım bu yöntemle oluyor oyun içinden girip bakmak gerekiyor oyun içinden bakmayınca fiyatlar farklı gözükebilirGaliba zam gelmiş ben göremiyorum satın aldığım için bi arkadaşın attığına göre yeni fiyatlar.
Baska bı Forum da bir arkadaş zam geldiğini söyledi satın alanlar oyun içi göremediği için kontrol edemedimhocam yanlış bilgi veriyorsun ben şuanda yaptım bu yöntemle oluyor oyun içinden girip bakmak gerekiyor oyun içinden bakmayınca fiyatlar farklı gözükebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
ultimate edition satın almadım arada 150 lira fark vardı vermek istemedim o farkı ama şuanda ultimate içeriklere sahip olmak istesem olamayacak mıyım daha satın alınabilir gözükmüyor ultimate paketi
şuanda red dead online aldığımda story mode için bu fiyatlarmı gözükecek yoksa 140 tl olarakmı gözükecekGaliba zam gelmiş ben göremiyorum satın aldığım için bi arkadaşın attığına göre yeni fiyatlar.
Fiyatlar değişebilir oyunu indirip oyun içi story modunu alman gerekOyun oynayabileceğim iyi bir bilgisayarım şuan yok ama indirimden alabildiğim oyunu almaya çalışıyorum rdr 2 de bu fiyata çok iyi online alıp indirsem hikaye modunu 140 liraya alabilir miyim? Yani burda sorum şu online indirdikten sonra hikaye modunu almak için oyuna girebilir miyim?
Steam üzerinden en son öyleydişuanda red dead online aldığımda story mode için bu fiyatlarmı gözükecek yoksa 140 TL olarakmı gözükecek
Steam bakiye yükleyin isterseniz ben girip alırım yada arkadaşlarınıza söyleyinRdr online satın aldım fakat bilgisayarım 32 bit bu yüzden indirmeme izin vermiyor steamde yükle butonu aktif değil (gri) 140 liraya bulmuşken almak istiyorum ne yapmamı önerirsiniz
hocam arkadaş yazmış yardımcı olabilirim diye ben de yardımcı olabilirim bu fiyata kaçırmayın bende şuan yüklü oyunRdr online satın aldım fakat bilgisayarım 32 bit bu yüzden indirmeme izin vermiyor steamde yükle butonu aktif değil (gri) 140 liraya bulmuşken almak istiyorum ne yapmamı önerirsiniz
Bu devirde tanımadığın birine güvenmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama 140 liraya almak için başka şansım yok galiba. Oyun oynayan arkadaşımda pek yok.Steam bakiye yükleyin isterseniz ben girip alırım yada arkadaşlarınıza söyleyin
Katılıyorum.Bu devirde tanımadığın birine güvenmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama 140 liraya almak için başka şansım yok galiba. Oyun oynayan arkadaşımda pek yok.