Spor konusunda idaaya girdim, öneri? (Tavsiyeniz işe yararsa hepinize paparadan 5 tl atiyorum beyler sağolun şimdiden kazanırsam söyleyeceğim)

ozibaboli

80+
Reaksiyon skoru
31
beyler amcam ile 20 binlik iddiaya girdim spor salonunda ön bacak leg extencion hareketinde 120 kiloda 8 tekrar iddiasına girdik yapabiliyorum ilk 4-6 tekrar cok rahat cikiyor fakat son 2 ye dogru asiri zorlaniyorum tekrar sayimi arttiracak ve inanilmaz bi derece enerji verecek bir taktik lazım çok dardayım

Yaşın kaç? Ne kadar süren var?

pre ve müzik ile iddaya girebilirsin(ama o kilo ile çalışmak çok saçma yine sen bilirisin)

300 gram pirinç ye bas kafeini ilk hareket 2 set ısın hafifte sonra ya Allah de gir bide hızlı yap 3-3-2 tekrar nefes aralığın olsun o iş tamamdır 😂

beyler amcam ile 20 binlik iddiaya girdim spor salonunda ön bacak leg extencion hareketinde 120 kiloda 8 tekrar iddiasına girdik yapabiliyorum ilk 4-6 tekrar cok rahat cikiyor fakat son 2 ye dogru asiri zorlaniyorum tekrar sayimi arttiracak ve inanilmaz bi derece enerji verecek bir taktik lazım çok dardayım
enerji vermesi için kafein tavsiyem başın çok ağrırsa mazot koklaman o zaman hem baş ağrını giderir hemde daha iyi hissedersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ytd

Yaşın kaç? Ne kadar süren var?
16 bir kac gün hafta sonuna kadar

Amerikalıların bir sözü var ama küfürlü kabul edersen yazarım.
merak ettim yazarmisin

pre workout kafein damat atomu ne varsa bas aga
reis iddayi kaybedersek pc gidiyo gtumden kan gelene msdar kaldiricsm

gerdeğe giren damatlara hazırladıkları tariften ic üstüne preworkout bide güzel bi playlist buldun mu amcanı bile sırtlarsın beline kuvvet yigido

20k paran var mı da amcanla iddia ya girdin? Kaybetsen de alacağını cidden düşünüyor musun? Zaten dediğine göre zorlansan da yapabiliyormuşsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,285
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri