Oyun videoları izlenir mi?

UnFrGvnG

80+
Reaksiyon skoru
62
YouTube kanalı açmayı düşünüyorum ve oyun videoları çekmeyi planlıyorum.Garbarius, oyun portal gibi kanallar eski olmasına rağmen son zamanlarda yine çekti ve izleniyordu 100k ya yakın.Yani oyun ölmemiş bence.
Araya müzik koysam, eğlenceli sohbet etsem birde izlenirmiyim sizce?
Veya başka oyun önerileriniz varmıdır?

onlar kemik kitlesi olan eski youtube kanalları lets play youtube için neredeyse öldü yeni youtuber olarak lets play çekmek çok zor

Yine yine dicem ama kahinmiyiz biz aga nerden bilebiliriz belki youtube ana sayfasına düşersin izlenirsin belki youtube seni hiç önermez 100 videoda hala 200 300 izlenirsin

Yine yine dicem ama kahinmiyiz biz aga nerden bilebiliriz belki youtube ana sayfasına düşersin izlenirsin belki youtube seni hiç önermez 100 videoda hala 200 300 izlenirsin
Tabii ki de kimse bilemez ama fikir alıyorum en azından, oyun videosu izlermisin mesela sen YouTube da?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onlar kemik kitlesi olan eski youtube kanalları lets play youtube için neredeyse öldü yeni youtuber olarak lets play çekmek çok zor
Peki ne tür izleniyor genelde?

Tabii ki de kimse bilemez ama fikir alıyorum en azından, oyun videosu izlermisin mesela sen YouTube da?
Şahsen minecraft vs. izlemem oyun videosu izleyeceksem ya alacağım bir oyunun oynanışını izlerim yada gündem videolarından sıkıldıysam yemek yerken sohbet tadında tryhard olmayan chill oynanış videolarını tercih ederim

Şahsen minecraft vs. izlemem oyun videosu izleyeceksem ya alacağım bir oyunun oynanışını izlerim yada gündem videolarından sıkıldıysam yemek yerken sohbet tadında tryhard olmayan chill oynanış videolarını tercih ederim
Valorant ve lol gibi oyunlar çok trend, internet cafelerde sadece bunlar oynanıyor.Benim bu tarz oyunlarda öyle üstün yeteneğim yoktur ama son cümlende dediğin gibi belki toplum tryhard oynayanıda izlerde, daha çok gameplayden ziyade eğlence amaçlı, yani adam oyunu bilmese bile sohbeti dinlemeye gelicek. Bu tarzda bir şeyler olursa olur belki?

Yeni çıkan AAA oyunlar ve e spor yayınları izlenebilir. Çok bir fikrim yok açıkçası

İkisi de. Mesela en sevdiğim şekil pintipanda nın yaptığı. Oynamayı çok beceremese de çok keyifli oluyor

Uğraşmayı seviyorsan AHMETT diye bir youtuber var onun gibi videolar çekebilirsin o da youtube’da yeni galiba

ben oyun videolarını çocukların daha çok izlediğini gördüm deneyimledim devamlı kesintisiz konuşan biri olmak gerekiyor ve cocuklara hitap eden minecraft olsun vs oyunları çekmek gerekiyor 3-5 yaşlarındaki cocuklar videodan videoya atlıyor sesini beğendiği youtuberi oyunu da biliyorsa izliyor diye düşünüyorum ama bu severek yapabileceği bir şey olmayabilir herkesin ama donuk bir yapıda video cekilince de kimse izlemiyor nereden biliyorsunuz diye sormayın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,813
Üyeler
189,729
Son üye
espadad
Geri