- Reaksiyon skoru
- 19
arkadaşlar 5000 tl var bende harcamayı düşünüyorum. 4500 e buldum çift kol 500 gb multimanlı 40 50 oyun yüklü geliyor sizce alınır mı? sıkıntı yaşarmıyım baya eski cihaz olduğu için
Öncelikle şunu bilmelisin oyunların hepsi korsan.Oynayacağın oyunlara bağlı genelde eski oyunları oynayacaksan ya da pes fifa atacaksan arkadaşlarla alınabilir.Ayrıca genelde kollar da çakma çıkıyor bu arada (ölü bölgeler oluyor).arkadaşlar 5000 TL var bende harcamayı düşünüyorum. 4500 e buldum çift kol 500 gb multimanlı 40 50 oyun yüklü geliyor sizce alınır mı? sıkıntı yaşarmıyım baya eski cihaz olduğu için
korsan olduğunu biliyorum yani evde pes fifa atarım başka oyunlar da oynarım da verceğim paraya yazık olmasın sıkıntı çıkarmı diye sordumÖncelikle şunu bilmelisin oyunların hepsi korsan.Oynayacağın oyunlara bağlı genelde eski oyunları oynayacaksan ya da pes fifa atacaksan arkadaşlarla alınabilir.Ayrıca genelde kollar da çakma çıkıyor bu arada.
Oyunları çok eski kaldı artık. Alınacak para verilecek cihaz değil bana göre. Ps4 te bile oyunlar bana kötü görünüyor.arkadaşlar 5000 TL var bende harcamayı düşünüyorum. 4500 e buldum çift kol 500 gb multimanlı 40 50 oyun yüklü geliyor sizce alınır mı? sıkıntı yaşarmıyım baya eski cihaz olduğu için
eski oyunlar da kötüdeğil kaliteli oyunlarOyunları çok eski kaldı artık. Alınacak para verilecek cihaz değil bana göre. Ps4 te bile oyunlar bana kötü görünüyor.
Rdr1, gta4, gta5 yada pes fifa mc oynayacaksa alınır benceOyunları çok eski kaldı artık. Alınacak para verilecek cihaz değil bana göre. Ps4 te bile oyunlar bana kötü görünüyor.
Günümüz oyunlarını oynadıktan veya izledikten sonra, o oyunlar hem oynanış hem de grafik anlamında yetersiz kalıyor. İlk başlarda nostaljik his ile oynarsınız ama sonrasında çabuk sıkılabilirsiniz. Cihaz da baya eski zaten sorun çıkarma ihtimali her zaman olacaktır. Karar sizin tabi.eski oyunlar da kötüdeğil kaliteli oyunlar
Grafik kalitesi artık tatmin edici seviyede değil. Gta 5 ve Gow oynanır ama onların bile görüntü kalitesi çok düşük kalıyor 2023 yılında artık.Rdr1, gta4, gta5 yada pes fifa mc oynayacaksa alınır bence
valla piyasa böyle o kadar para etmez ama türkiyedeyiz4500'e hurda mı satıyorlar la.![]()
Kardeşim adam belki nostaljik birisidir.metal gear solid 1 oynamak için hala ps1 alanlar var.Günümüz oyunlarını oynadıktan veya izledikten sonra, o oyunlar hem oynanış hem de grafik anlamında yetersiz kalıyor. İlk başlarda nostaljik his ile oynarsınız ama sonrasında çabuk sıkılabilirsiniz. Cihaz da baya eski zaten sorun çıkarma ihtimali her zaman olacaktır. Karar sizin tabi.
Biraz daha bütçe yükselt ps4 falan bakarkadaşlar 5000 TL var bende harcamayı düşünüyorum. 4500 e buldum çift kol 500 gb multimanlı 40 50 oyun yüklü geliyor sizce alınır mı? sıkıntı yaşarmıyım baya eski cihaz olduğu için
9 sene önce vardı bende yine korsan ps3 güzeldi yani şuan da birkaç oyununa baktım yt den güzel bi nostalji yaşarım en az sıkılmadan oynayacağım 20 30 oyun varGünümüz oyunlarını oynadıktan veya izledikten sonra, o oyunlar hem oynanış hem de grafik anlamında yetersiz kalıyor. İlk başlarda nostaljik his ile oynarsınız ama sonrasında çabuk sıkılabilirsiniz. Cihaz da baya eski zaten sorun çıkarma ihtimali her zaman olacaktır. Karar sizin tabi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Grafik kalitesi artık tatmin edici seviyede değil. Gta 5 ve Gow oynanır ama onların bile görüntü kalitesi çok düşük kalıyor 2023 yılında artık.
Evet maalesef grafik seviyeleri günümüze göre baya kötü geliyor bazılarının ama grafikleri arkadaş çok umursamıyorsa gayet alınır bence.Zaten türkiyedeyiz artık 5000tl ye telefon bile yokGünümüz oyunlarını oynadıktan veya izledikten sonra, o oyunlar hem oynanış hem de grafik anlamında yetersiz kalıyor. İlk başlarda nostaljik his ile oynarsınız ama sonrasında çabuk sıkılabilirsiniz. Cihaz da baya eski zaten sorun çıkarma ihtimali her zaman olacaktır. Karar sizin tabi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Grafik kalitesi artık tatmin edici seviyede değil. Gta 5 ve Gow oynanır ama onların bile görüntü kalitesi çok düşük kalıyor 2023 yılında artık.