RDR2 açılmıyor (Game error Please reboot and restart the game)

HİT_GOOSE

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,100
Geçen sene RDR2 almıştım. Oyunu oynadım ve silmiştim. Yeniden yükledim ama oyuna Girmeye çalıştığımda (Game error Please reboot and restart the game) Yazısı ile karşılaştım. Dosyaları Tarattım yine de olmuyor.

RDR2'yi Yönetici olarak çalıştırdıktan sonra da bu hata çıktı.

Yardımcı olabilir misiniz?
Desktop Screenshot 2023.07.17 - 12.22.25.29 (2).png

Geçen sene RDR2 almıştım. Oyunu oynadım ve silmiştim. Yeniden yükledim ama oyuna Girmeye çalıştığımda (Game error Please reboot and restart the game) Yazısı ile karşılaştım. Dosyaları Tarattım yine de olmuyor.

RDR2'yi Yönetici olarak çalıştırdıktan sonra da bu hata çıktı.

Yardımcı olabilir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
PC yi res at yönetici çalıştır

anladığım kadarıyla oyun steam ile ya da rockstar games launcher ı ile bağlantı kuramamış bi kapat aç yapın internetinizi kontrol edin
Rockstar Gamesten'de açmaya çalısam açılmıyor

Desktop Screenshot 2023.07.17 - 15.22.30.66 (2).png

steamden aldıysanız steam üzerinden açmanız gerekiyor olabilir bilgisayarı kapatıp açtınız mı

steamden aldıysanız steam üzerinden açmanız gerekiyor olabilir bilgisayarı kapatıp açtınız mı
Kapatıp açtım
Steamdende Denedim aynı hatayı veriyor. Ki Zaten Rocakstar Launcherden de açmaya çalışsam steam'e yönlendirip açıyor
Desktop Screenshot 2023.07.17 - 15.26.53.35 (2).png

steam üzerinden dosya bütünlüğünü doğrulama yapın hocam belki düzelir düzelmezse ben de bilmiyorum ne yapılabilir
Kapatıp açtım
Steamdende Denedim aynı hatayı veriyor. Ki Zaten Rocakstar Launcherden de açmaya çalışsam steam'e yönlendirip açıyor

Hocam sorunu çözebildiniz mi acaba ben de de aynı sıkıntı var

Vpn ile girmeyi deneyin benim gta online dada bu hatayı veriyordu vpn ile girince düzelmiş ti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,602
Üyeler
186,352
Son üye
hsjdbdj
Geri