3 Aylık XFX Merc RX 6650 XT kaça gider?

Reaksiyon skoru
35
Merhaba dostlar. Başlıkta belirttiğim gibi 3 aylık xfx merc rx 6650 xt kartım bulunmakta. Satmak istiyorum kaça vermeliyim?

Merhaba dostlar. Başlıkta belirttiğim gibi 3 aylık xfx merc rx 6650 xt kartım bulunmakta. Satmak istiyorum kaça vermeliyim?
Hepsiburada rog strix modelini 7900 satıyor hala. Güncel olarak elinizdeki kart en fazla 6000 eder ki bence hakkı 5k

5000 5500 TL civarı. Sıfır hazır sistem çıkmalarıda o fiyatlarda zaten.
hocam şimdi gaming gen tr de asus dual rx6600 versiyonu stokta yok bn da sistemdeki ekran kartının değişimini istesem bna v2 verisiyonu mu verir? ( v2 ninde stoğu yokmuş)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5k

hocam şimdi gaming gen tr de asus dual rx6600 versiyonu stokta yok bn da sistemdeki ekran kartının değişimini istesem bna v2 verisiyonu mu verir? ( v2 ninde stoğu yokmuş)

5k
Dual vardır ellerinde sitede olmadığına bakma.

Başkan Kasım çöp mü geçiyor ben mi kayda değer indirim bulamıyorum ya
Zaten düzgün indirim göremedik ki. Gördüklerimizin hepsi fiyat hatasıymış.

Dual vardır ellerinde sitede olmadığına bakma.

Zaten düzgün indirim göremedik ki. Gördüklerimizin hepsi fiyat hatasıymış.
1700224052712.png

PUBG MOBİLE de sular böyle oluyor gta v dede çimler bozuluyordu ve her zaman aynı aralık bu şekil bozuluyor bu fotoğrafları atsam sistemi göndermeme gerek varmı yada sadece kartı versem fln furmarkta falan hiçbir sorunu yok ama stabil 123 fps fhd 0x msaa

Alıntıyı görüntüle

PUBG MOBİLE de sular böyle oluyor gta v dede çimler bozuluyordu ve her zaman aynı aralık bu şekil bozuluyor bu fotoğrafları atsam sistemi göndermeme gerek varmı yada sadece kartı versem fln furmarkta falan hiçbir sorunu yok ama stabil 123 fps fhd 0x msaa
Pubg mobile ekran kartından olmayabilir ama diğerini bilemem.

openGL de seçili işlemciden mi olur dicem de şimdi dirext yapıp denim bi sanırım ondada böyleydi sannırım
O emülatörlerin çoğu dandik zaten. Ayar yapıyorsun ama yapıyor mu belli bile değil. O yüzden başka oyunlarda veya testlerde dene.

O emülatörlerin çoğu dandik zaten. Ayar yapıyorsun ama yapıyor mu belli bile değil. O yüzden başka oyunlarda veya testlerde dene.
hangi testler yapmalıyım furmark dışında? bide cs/fortnite/valo bunlarda yok ve pubgm de de sadece su böyle oluyor gta v dede sadece bazı çimenlerde oluyordu

hangi testler yapmalıyım furmark dışında? bide cs/fortnite/valo bunlarda yok ve pubgm de de sadece su böyle oluyor gta v dede sadece bazı çimenlerde oluyordu
3D yap superposition yap orada test yapılırken iyi izle sağı solu bozulmalar falan varsa telefonunla çek at ona göre bakalım. PUBG M ye bakıp bozuk diyemeyiz dediğim gibi o emülatörler dandik.

3D yap superposition yap orada test yapılırken iyi izle sağı solu bozulmalar falan varsa telefonunla çek at ona göre bakalım. PUBG M ye bakıp bozuk diyemeyiz dediğim gibi o emülatörler dandik.
1700230829228.png

test sonucu bu telefonun şarjı yoktu ama bozulma fln olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,047
Üyeler
186,437
Son üye
berkeaksu
Geri