SSD laptopa takılır mı?

550 TL gibi fiyatlara 240-256 GB civarı SATA SSD alacaksan neden James Donkey alasın ki. Samsung 870 EVO almalısın kesinlikle.

Özet şeklinde anlatır mısınız? Çok az zamanım kaldı. İndirimler başlayacak olay nedir?
Kısaca James Donkey almayın sorunlu bir ssd
Buna bakabilirsiniz m2 ssd sini kullanıyorum
Memnunum. CD yerini kullanacaksanız oraya HDD yi takıp HDD nin yerine SDD yi takın CD bölümü SSD nin hızına ulaşamaz dolayısıyla SSD nin hızını öldürürsünüz.

hocam ssd belirtlilen ömrü uzun değil alacaksanız ona göre alın
Anladım teşekkür ederim bı oran ömürlerini belli ediyordu neydi o birim. Ve düşük GB lı fp SSD atarmısınız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kısaca James Donkey almayın sorunlu bir ssd
Buna bakabilirsiniz m2 ssd sini kullanıyorum
Memnunum. CD yerini kullanacaksanız oraya HDD yi takıp HDD nin yerine SDD yi takın CD bölümü SSD nin hızına ulaşamaz dolayısıyla SSD nin hızını öldürürsünüz.
Tamamdır teşekkürler bu bilgi için

550 TL gibi fiyatlara 240-256 GB civarı SATA SSD alacaksan neden James Donkey alasın ki. Samsung 870 EVO almalısın kesinlikle.
Varsa link alabilir miyim Samsung 870 EVO 240 GB

Anladım teşekkür ederim bı oran ömürlerini belli ediyordu neydi o birim. Ve düşük GB lı fp SSD atarmısınız.

Patriotta bakabilirsiniz

Samsung 870 EVO'nun 256 GB fiyatı ne olmuş öyle füüüuuu 😲 1000'e dayanmış daha yeni baktım. Ben 600lerde sanıyordum. Zaten 500 GB 1000 TL şu an. 900 bilmem kaç verip 256 GB almak mantıksız. 500 GB de çok diyorsan farklı alternatiflere bakabilirsin. Mesela Kingston KC600 650 TL civarı olarak güzel SSD veya daha uygun fiyatlı Kioxia Exceria da olabilir.

Netac ı al kaçırma. Bu fiyata bulamazsın. Netac kalitenin adresidir. Samsung gereksiz masraf.

Goodram alın ismini duymamış olabilirsiniz ama kalitelidir.

Goodram alın ismini duymamış olabilirsiniz ama kalitelidir.
Duydum. Olabilir Netac diyorlar

Arkadaşlar bana tek bı tanesi ile gelseniz. Ya da birkaç seçenek yazsanız çok karıştı. Herkes 1 link atsa ben uygun olanını kendim seçerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,079
Üyeler
197,364
Son üye
Ukulan53
Geri