hawk fab v4 alınır mı veya başka oyuncu koltuğu tavsiyesi

Farukskrc

80+
Reaksiyon skoru
76
Bütçe
4000
arkadaşlar bu koltuk alınır mı veya bu bütçede başka önerdiğiniz oyuncu koltuğu var mı?

future de sadece desen farkı mı var hocam ve bu bütçede en iyi koltuklar bunlar mı başka marka önermez misiniz?
Future başka bir model Fab V1-2-3 gibi sayılar renk desen farkı oluyor.
Fab kullanıyorum memnunum sadece ayrıyeten kol pedi almanızı öneririm sitesinde bulunuyor.

alt mekanizma vbde daha kaliteli , ben de bu bütçede bakınıyodum fab v4 aldım
teşekkürler hocam bende önerileri gördüm alacaktım yine bi sorim dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Future başka bir model Fab V1-2-3 gibi sayılar renk desen farkı oluyor.
Fab kullanıyorum memnunum sadece ayrıyeten kol pedi almanızı öneririm sitesinde bulunuyor.
tamam hocam teşekkürler

Bende daha yeni aldım aşırı rahat tavsiye ederim kol pedi almayı unutma rahatlığı ultraya cikarirsin

arkadaşlar bu koltuk alınır mı veya bu bütçede başka önerdiğiniz oyuncu koltuğu var mı?
Fab v serileri arasında sadece renk farkı oluyor v5 kullanıyorum gıcırdama harici bi sorununu görmedim 2024 martta 1. senesini dolduracağım

Fab v serileri arasında sadece renk farkı oluyor v5 kullanıyorum gıcırdama harici bi sorununu görmedim 2024 martta 1. senesini dolduracağım
Hocam kaç günde geliyor ? Geçen hafta cumartesi sipariş verdim kargoya vermediler hala.V4 aldım bende.

Hocam kaç günde geliyor ? Geçen hafta cumartesi sipariş verdim kargoya vermediler hala.V4 aldım bende.
Ben amazon üzerinden almıştım 2. gün kargo şirketindeydi sonrası onlar biraz sallanınca kargo yerinden ben gidip aldım

Ben amazon üzerinden almıştım 2. gün kargo şirketindeydi sonrası onlar biraz sallanınca kargo yerinden ben gidip aldım
Çok iyimiş,hawkta gördüğüm tek sorun kargo süresi ben dahil %90lık kesim yaşamış.

Çok iyimiş,hawkta gördüğüm tek sorun kargo süresi ben dahil %90lık kesim yaşamış.
Kendi sitesinde kargolama çok geç yapılıyor kol pedi istemiştim 10 gün sonra kargoya verildi.
Hepsiburada üzerinden koltuğu aldım 3 4 günde geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,589
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri