Ryzen 5 1600 14nm ve 1650 superli sistem nasıl?

emirfe

80+
Reaksiyon skoru
29
Biostar b450m anakart
8 gb ram crucial ballistix ram
240 gb crucial bx500 ssd
İnno3d gtx1650super
Ryzen5 1600 14nm
Bu sistemde ileriye dönük ram ve hdd yükseltmesi yapacağım ama, işlemciye kafamı çok yordum, AF aldigim yerde stokta kalmamis, r5 1600 idare eder mi beni? Oyunlarda beni neler bekliyor, suan sistem elimde montaj yapılcak sadece. 14 nm islemci gerçekten berbat mi yoksa götürür mü, illa ki ileride 2.el elden cikarabilirsem AF bulabilirsem bir de yükselticem zaten, suan neler olucak, acayip kararsızım ve benchmarklara kalsa harika üstü bir sey ama güvenmiyorum, yardım lazım dostlar

Biostar b450m anakart
8 gb RAM crucial ballistix RAM
240 gb crucial bx500 SSD
İnno3d gtx1650super
Ryzen5 1600 14nm
Bu sistemde ileriye dönük RAM ve HDD yükseltmesi yapacağım ama, işlemciye kafamı çok yordum, AF aldigim yerde stokta kalmamis, r5 1600 idare eder mi beni? Oyunlarda beni neler bekliyor, suan sistem elimde montaj yapılcak sadece. 14 nm islemci gerçekten berbat mi yoksa götürür mü, illa ki ileride 2.el elden cikarabilirsem AF bulabilirsem bir de yükselticem zaten, suan neler olucak, acayip kararsızım ve benchmarklara kalsa harika üstü bir sey ama güvenmiyorum, yardım lazım dostlar
r5 1600 af+1660s olsaydı tadından yenmezdi.ilerde değiştir bence parçaları.1600 bu arada çok rahat besler 1650s yi.

r5 1600 af+1660s olsaydı tadından yenmezdi.ilerde değiştir bence parçaları.1600 bu arada çok rahat besler 1650s yi.
Dostum zaten sitede günlerce 1600 AF diye baktım hesapladim, baktım durdum saatbasi valla. Parayi toparladim siparis gunu geldi, hizlica ezbere bildigim icin direkt odeme yerine gectim. Ş O K. 1600 AF yok :D 1600 AF olsa zaten suan bile bana super üstü sistem. Su sistem darboğaz yapmaz dimi? Oyun ici fpslerim ve grafiklerim ne durumda olur? R5 1600 ün tek cekirdekte berbat oldugunu duyuyorum korkuyorum

Dostum zaten sitede günlerce 1600 AF diye baktım hesapladim, baktım durdum saatbasi valla. Parayi toparladim siparis gunu geldi, hizlica ezbere bildigim icin direkt odeme yerine gectim. Ş O K. 1600 AF yok :D 1600 AF olsa zaten suan bile bana super üstü sistem. Su sistem darboğaz yapmaz dimi? Oyun ici fpslerim ve grafiklerim ne durumda olur? R5 1600 ün tek cekirdekte berbat oldugunu duyuyorum korkuyorum
kesin bir şey diyemem ama ekran kartını çok rahat besler.çok takma kafana güzel sistem ilerde upgrade edersin :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kesin bir şey diyemem ama ekran kartını çok rahat besler.çok takma kafana güzel sistem ilerde upgrade edersin :D

Ya su fiyata daha iyisi dizilirdiciler var arkadaslarim vs, tribe dusuyorum lan naptim ben falan diye, inanamıyorum iyi olduguna bir türlü :Ddd

Eveet benchmark :D Diyorum ya, buna kalsa uzay üssü almisim ucuza, 3800 e :Dd kanka aynisi gibi olmuyor hicbir zaman

Ya su fiyata daha iyisi dizilirdiciler var arkadaslarim vs, tribe dusuyorum lan naptim ben falan diye, inanamıyorum iyi olduguna bir türlü :Ddd
benim arkadaş 10k verip 1660ti r5 3600x sistem dizdi :(

Eveet benchmark :D Diyorum ya, buna kalsa uzay üssü almisim ucuza, 3800 e :Dd kanka aynisi gibi olmuyor hicbir zaman
nasıl ? o sistemi gerçekten 3800 e mi dizdin :DDD

1600 AF yerine 3100 alın. SSD'yi değiştirin.

Evet dostum ogrenci hayati iste, islemciyi tutturamadim kafayi yiyom iste :((

Bu arada pahali mi geldi ucuz mu :D

yukardaki arkadaşın dediğide mantıklı.3100 yapıp dengelersin ssd ve ram takviyeside yapabilirsin.takma .DDD

Bu arada pahali mi geldi ucuz mu :D
ucuz diyelim :D

1600 AF yerine 3100 alın. SSD'yi değiştirin.
Nedenlerinizi yazar misiniz, bende degistirmem gerektigini öngörebiliyorum, ama acele mi etmem gerekiyor, beni ne kadar idare eder. Gerçekten oyun oynayacagim sadece, kucuk Word işlerini geciyorum, oyun oyun oyun. Biraz biliyorum ama, sistemi kullanan birinden iyi bilemem asla

yukardaki arkadaşın dediğide mantıklı.3100 yapıp dengelersin SSD ve RAM takviyeside yapabilirsin.takma .DDD

ucuz diyelim :D
Peki daha iyisi olur muydu bu fiyata, ha bu arada 4 fanli rgb kasa 550 w 80 ps bronze kasa var ayriyeten

Biostar b450m anakart
8 gb RAM crucial ballistix RAM
240 gb crucial bx500 SSD
İnno3d gtx1650super
Ryzen5 1600 14nm
Bu sistemde ileriye dönük RAM ve HDD yükseltmesi yapacağım ama, işlemciye kafamı çok yordum, AF aldigim yerde stokta kalmamis, r5 1600 idare eder mi beni? Oyunlarda beni neler bekliyor, suan sistem elimde montaj yapılcak sadece. 14 nm islemci gerçekten berbat mi yoksa götürür mü, illa ki ileride 2.el elden cikarabilirsem AF bulabilirsem bir de yükselticem zaten, suan neler olucak, acayip kararsızım ve benchmarklara kalsa harika üstü bir sey ama güvenmiyorum, yardım lazım dostlar
14nm asla alma

Nedenlerinizi yazar misiniz, bende degistirmem gerektigini öngörebiliyorum, ama acele mi etmem gerekiyor, beni ne kadar idare eder. Gerçekten oyun oynayacagim sadece, kucuk Word işlerini geciyorum, oyun oyun oyun. Biraz biliyorum ama, sistemi kullanan birinden iyi bilemem asla

Peki daha iyisi olur muydu bu fiyata, ha bu arada 4 fanli RGB kasa 550 w 80 ps bronze kasa var ayriyeten
toplanabilecek en iyi fiyatı toplamışsın.helal olsun :D

Dostum yazıp yazıp gidiyosunuz :D Suan elimde, kullanicam yani en azından 2.el elden çıkartana kadar, ki cikartabilirsem su devirde ileride. Bana neden söyler misin, neden ASLA almayayım, özellikle benim sistemim özelinde söylersen asiri aydınlatıcı olur

toplanabilecek en iyi fiyatı toplamışsın.helal olsun :D
14 nm asla alinmamasi lazimmis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,353
Üyeler
187,498
Son üye
Sema09