Hocam bütçeyi bilerek belirtmedim f/p uzun süre kullanabileceğim bir şey arıyorum. Çok uçuk fiyatlı bir şey aramıyorum.bütçe ne kadar hocam ?
2000 falanmı tahminen hocamHocam bütçeyi bilerek belirtmedim f/p uzun süre kullanabileceğim bir şey arıyorum. Çok uçuk fiyatlı bir şey aramıyorum.
O kadar vermeyi düşünmüyorum ama klavye göre fikrim değişebilir.2000 falanmı tahminen hocam
işte ne kadar verebilirsiniz hocam seçenek sayısı fazla ona göre atacağımO kadar vermeyi düşünmüyorum ama klavye göre fikrim değişebilir.
Hocam siz fiyatı artacak şekilde bana yollayın f/p olanları ben inceleyim.işte ne kadar verebilirsiniz hocam seçenek sayısı fazla ona göre atacağım
Merhabalar,
Ok tuşları bulunan, numpadsiz, çok sesli olmayan mini ve f/p bir klavye ihtiyacım var. Yazılım amaçlı kullanacağım. Rgb veya ışıklı olmak zorunda değil fakat bir modda olsa ışığı olursa iyi olur.
arkadaş yön tuşları olan klavye istemiş hocamözelliklerini çok detaylı bilmiyorum ama aşık oldum klavyeye![]()
Redragon K617 RGB Beyaz Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Beyaz Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K617 RGB Beyaz Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
https://www.incehesap.com/james-don...=google&utm_medium=listing&utm_campaign=66675 dün gaming gecesinde 1700tlye düşmüştü ama şuan geri eski fiyatına gelmiş indirimle alınabilir trde bu klavyeyi önerebilirmHocam siz fiyatı artacak şekilde bana yollayın f/p olanları ben inceleyim.
hocam bunlar biraz büyük gibi duruyor sanki.@MuratTheFounderOfGariban hocamda önerilerini atsın bende atıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaş yön tuşları olan klavye istemiş hocam
https://www.incehesap.com/james-don...=google&utm_medium=listing&utm_campaign=66675 dün gaming gecesinde 1700tlye düşmüştü ama şuan geri eski fiyatına gelmiş indirimle alınabilir trde bu klavyeyi önerebilirm
https://tr.aliexpress.com/item/1005006046949729.html?pdp_npi=4@dis!TRY!TRY 1,562.52!TRY 1,562.52!!!51.29!51.29!@2101ddb817003049731367154db238!12000035477872273!sh01!TR!2169024372!&spm=a2g0o.store_pc_home.productList_6001006110782.pic_5 buna bakılabilir
siz yön tuşlarıda lazım dediniz hocam eğer fn tuşları ile kontrol edilen yön tuşları istiyorsanız %60 klavyede önerebilirim ama onlarda fn kombinasyonuyla yön tuşlarını kullanırsınızhocam bunlar biraz büyük gibi duruyor sanki.
Ölçüleri ne acaba bu klavyelerin. Daha uyguna önerileriniz var m hocam?siz yön tuşlarıda lazım dediniz hocam eğer fn tuşları ile kontrol edilen yön tuşları istiyorsanız %60 klavyede önerebilirim ama onlarda fn kombinasyonuyla yön tuşlarını kullanırsınız
ölçüleri tam bilmiyorum hocam ama ne kadar daha uygun eğer yön tuşlarından vaz geçerseniz var ama bu tasarımda daha uygunu ben bilmiyorum belli bir bütçe verirseniz o bütçede önerelimÖlçüleri ne acaba bu klavyelerin. Daha uyguna önerileriniz var m hocam?