firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,364
Ben artık izmirdeyim ya, izmir subesi acarlarsa giderizHocam sen git sandalye de var sende birde sıcak çay al yanına kek filan tamamdır![]()
Ben artık izmirdeyim ya, izmir subesi acarlarsa giderizHocam sen git sandalye de var sende birde sıcak çay al yanına kek filan tamamdır![]()
Valla hayırlısı olsun açacaklar diye duydum orayaBen artık izmirdeyim ya, izmir subesi acarlarsa gideriz
valla 6-7 gibi orada olursan alırsın. 9 gibi orada olursan zor.Webden alamadık sabah gidicem, umarım geceden kamp yapanlar falan yoktur![]()
İnşallah bekliyoruzValla hayırlısı olsun açacaklar diye duydum oraya
Aga itopyanın sistemi çöktü 35dk gelmedi 3 kuzen ayrı cihazlarda almaya çalıştık bi türlü sistem düzelmedi en son stok bitti800 Stok varmış bu sefer herkes rahatça alır artık bunu da alamayan ne bilim internetini vs sorgulasin bence800 olduğu için 4060 veya 3060ti filan olabilir stoklar bitsin diye koyulabilir iyi bir fiyata çıkacaksa 3000 serisi ağırlık basıyor bence ( Düzeltme 4000 serisi olacakmış )
Yengenin ne işi var sabahın köründe soğukta doğru demiş vallaAnkarada gidecek yok mu yav? Sabah 8:30 da orda olmayı planlıyorum hanıma gel dedim evde tavana bakarım daha iyi diyor![]()
Personel aracıAcıbadem şubesinin önündeki park alanı müşteri için mi yoksa personel için mi? Bilen var mıdır acaba
Erken değil mi dahaPersonel aracı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Acıbadem şubesinde olan varmı şuan ,ona göre yola çıkıcam