🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Webden alamadık sabah gidicem, umarım geceden kamp yapanlar falan yoktur :D

Acıbadem şubesinin önündeki park alanı müşteri için mi yoksa personel için mi? Bilen var mıdır acaba

Ankarada gidecek yok mu yav? Sabah 8:30 da orda olmayı planlıyorum hanıma gel dedim evde tavana bakarım daha iyi diyor 😂😂

800 Stok varmış bu sefer herkes rahatça alır artık bunu da alamayan ne bilim internetini vs sorgulasin bence 😂 800 olduğu için 4060 veya 3060ti filan olabilir stoklar bitsin diye koyulabilir iyi bir fiyata çıkacaksa 3000 serisi ağırlık basıyor bence ( Düzeltme 4000 serisi olacakmış )

Aga itopyanın sistemi çöktü 35dk gelmedi 3 kuzen ayrı cihazlarda almaya çalıştık bi türlü sistem düzelmedi en son stok bitti

Acıbadem şubesinin önündeki park alanı müşteri için mi yoksa personel için mi? Bilen var mıdır acaba
Personel aracı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acıbadem şubesinde olan varmı şuan ,ona göre yola çıkıcam

beyler beylikdüzü uzak bana başakşehir'den gidecek olan varsa beni arabayla alabilir mi

Arkadaşlar ilk otobüse binip gidebilirsiniz 6-7 gibi orada olsanız yeter 10da acılıyor zaten.

Airport avmde dıs kapıda bekleyip bi de içeriye kosmak falan gerekiyor sıranızı kaybetmeyin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,382
Üyeler
193,019
Son üye
ESTR-139
Geri