Neler Yeni

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

HyperBTW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
emre
İmkanı yok. 17.30 da siteye tıkladım iki özelleştirme yapayım dedim (10 saniye falan sürmüştür) tam sepete ekleliycem site gitti 5-10 dakika açılmadı sonra stok bitti falan yazdılar zaten 10 dakikanın sonunda siteye girdim ve tükenmişti
18.23 de aldım hocam
IMG_7786.jpeg

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Arkadaşlar ilk otobüse binip gidebilirsiniz 6-7 gibi orada olsanız yeter 10da acılıyor zaten.

Airport avmde dıs kapıda bekleyip bi de içeriye kosmak falan gerekiyor sıranızı kaybetmeyin :D
Zombi gibi koşacak millet aslında hiç gerek yok PC hocası sistemde de öyle dedik boştu hatta en son sıralardan bile alan oldu sistemleri çokta abartmaya gerek yok Bence

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Zombi gibi koşacak millet aslında hiç gerek yok PC hocası sistemde de öyle dedik boştu hatta en son sıralardan bile alan oldu sistemleri çokta abartmaya gerek yok Bence
Bunu biliyolar ama onu bilen yoktu :D ah ah onun psusu neydi ya corsair tx750m unutamıyorum. İlk gelenlere değil de son gelene vermişlerdi gaming x'i üzmüştü

Oneole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ozan Tufan
Yarın almaya gideceğim de sistemi direk veriyorlar mı, kargoya mı veriyorlar yoksa şu tarihte hazırlanacak o zaman gelin mi diyorlar nasıl oluyor bilen var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarın almaya gideceğim de sistemi direk veriyorlar mı, kargoya mı veriyorlar yoksa şu tarihte hazırlanacak o zaman gelin mi diyorlar nasıl oluyor bilen var mıdır?
Bugün daha doğrusu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bunu biliyolar ama onu bilen yoktu :D ah ah onun psusu neydi ya corsair tx750m unutamıyorum. İlk gelenlere değil de son gelene vermişlerdi gaming x'i üzmüştü
Beyaz olanı çok isterdim ben kısmet bu işler ama eve kendimi zor attım o huntne bekledik ya saatlerce ayakta hiç unutamam bende

Bugün daha doğrusu
Sistemi alıyorsun ödemeyi yapıyorsun sana sevk irsaliyesi veriliyor ve belli bir tarih o tarihte gidip teslim alıyorsun sevk irsaliyesi ile birlikte

Oneole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ozan Tufan
Beyaz olanı çok isterdim ben kısmet bu işler ama eve kendimi zor attım o huntne bekledik ya saatlerce ayakta hiç unutamam bende

Sistemi alıyorsun ödemeyi yapıyorsun sana sevk irsaliyesi veriliyor ve belli bir tarih o tarihte gidip teslim alıyorsun sevk irsaliyesi ile birlikte
Araba ile gitmesem de olur yani

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Balık Semo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emre
100 stok açıldıktan 1 saat sonra bitmiş olurmu sizce?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom