Web stoğunun 2 dakikadan kısa sürede bitmesiÇok iyi bir stok oranı ama muhtemelen al satcilar yüzünden erken bitecek
Web stoğunun 2 dakikadan kısa sürede bitmesiÇok iyi bir stok oranı ama muhtemelen al satcilar yüzünden erken bitecek
18.30 da aldım hocamWeb stoğunun 2 dakikadan kısa sürede bitmesi
hocam itopya yüzünden kimse alamadı doğru düzgün alanlarda tek tük site çöktü yani sonradan alanlar olduWeb stoğunun 2 dakikadan kısa sürede bitmesi
19:15 de alanda olmuş biraz şans galiba ya nasıl alınıyor çok enteresan aynı anda linke tıklayıp 1 saat uğraşan alamıyor sistem çıktıktan 30dk sonra 1 saat sonra alan oluyor değişik bir durum cidden18.30 da aldım hocam
İmkanı yok. 17.30 da siteye tıkladım iki özelleştirme yapayım dedim (10 saniye falan sürmüştür) tam sepete ekleliycem site gitti 5-10 dakika açılmadı sonra stok bitti falan yazdılar zaten 10 dakikanın sonunda siteye girdim ve tükenmişti18.30 da aldım hocam
valla kral bende dışardaydım bi deneyim dedim hiç umudum yoktu girdim oldu vallaha şans işi ama iade eden de olur bence19:15 de alanda olmuş biraz şans galiba ya nasıl alınıyor çok enteresan aynı anda linke tıklayıp 1 saat uğraşan alamıyor sistem çıktıktan 30dk sonra 1 saat sonra alan oluyor değişik bir durum cidden
hocam zaten ara ara stok açıldı zatenİmkanı yok. 17.30 da siteye tıkladım iki özelleştirme yapayım dedim (10 saniye falan sürmüştür) tam sepete ekleliycem site gitti 5-10 dakika açılmadı sonra stok bitti falan yazdılar zaten 10 dakikanın sonunda siteye girdim ve tükenmişti
Olmaz iade eden hiç sanmıyorumvalla kral bende dışardaydım bi deneyim dedim hiç umudum yoktu girdim oldu vallaha şans işi ama iade eden de olur bence
Sjsjsjs o bu havada geçerli olmaz pek knko sırada mağazanın önünde bekleyenler
sıfırdan ekledım hocamSıfırdan mı sepete ekleyip aldınız yoksa ödeme onaylanıyor ekranında falan mıydınız
Yok be kim gidiyor bu soğukta iyi misinizVar mı mağaza önünde olan şuan
bu saatte sanmam hocamVar mı mağaza önünde olan şuan
Hocam sen git sandalye de var sende birde sıcak çay al yanına kek filan tamamdırbu saatte sanmam hocam