Neler Yeni

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Taksim Delisi Cenk
Beyaz kasa iyi olmuyor ya siyah parçalara
Niye öyle diyorsun,beyaz sistem alırım diye indirimde almıştık 1 2 aydır bekliyordu 🙂
400038885_253838211024656_6067781054788633558_n.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Onur a.
Alabilen şanslı kişlerden biriyim. şimdi bu sisteme wifi , bluetooth adaptörü, sıvı soğutucu vs almak gerekecek sanırım. önerisi olan var mı?
Abdullahın önerdiği bir wifi usb vardı zamanında aldım kullanıyorum memnunum wifi5 yazan siyah iki antenli

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

keNNj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tolgahan Öztürk
Uzun süredir sistem almak istiyordum. Hanım da izin verinde bu sistem baya hoşuma gitmişti ve bunu bekliyordum. Çok uzun süre denedim ama maalesef alamadım. Yarın sabah erkenden ankara mağazasına gideceğim. Acaba çok sıra olur mu? Kaçta gitmeliyim?

texaslii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Zafer Aslan
Maalesef 17:30'da video yayımlandıktan hemen 20 saniye sonra linke tıklamama rağmen sepete ekleyemedim. 18-19 arasında da sepete ekleyemedim, bu süre zarfında alan olmuş. Hâlâ bakıyorum bir ümit... Mağazalardan alma imkanım da yok. 15 gündür beklediğim sistemi alamamanın hayal kırıklığını yaşıyorum. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Çok birikmişlik var ama nafile...

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İHTİYACI OLUP İSTANBUL'DA OLAMAYAN KARDEŞLERİM İÇİN MAĞAZAYA GİDİP ALABİLİRİM İSTEYEN VARSA TABİKİ YETİŞİRSEM VE AL SATICI OLMADIĞINI KANITLARSA 😊

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Slyrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cenk
Mağazada olsa kaç yazar adamların 1 tane mağazası var oda istanbul da
hayır 400 webe 400 mağazalara
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parayı sen vereceksen olur abi sistem bana geldikten sonra sana atarım parayı :)
İHTİYACI OLUP İSTANBUL'DA OLAMAYAN KARDEŞLERİM İÇİN MAĞAZAYA GİDİP ALABİLİRİM İSTEYEN VARSA TABİKİ YETİŞİRSEM VE AL SATICI OLMADIĞINI KANITLARSA 😊

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Mağazada olsa kaç yazar adamların 1 tane mağazası var oda istanbul da

Mesaj otomatik birleştirildi:

Parayı sen vereceksen olur abi sistem bana geldikten sonra sana atarım parayı :)
Tabi canım tabi hatta hediyem olsun neden atıyorsun ki 😁

Top Bottom