İceWolf
80+ Silver
2 saat 15 dk olmuş. Artık bende vazgeçtimAynen ihtiyacı olanlar aldı . Malum siteye 26kdan satışa koymuşlar bile bir sürü
2 saat 15 dk olmuş. Artık bende vazgeçtimAynen ihtiyacı olanlar aldı . Malum siteye 26kdan satışa koymuşlar bile bir sürü
Bı zahmet çoktan bitmiştir mağazaya gidin alın sabah mağaza bana 45dk ama hava soğuk gözüm kesmiyor gitmeye2 saat 15 dk olmuş. Artık bende vazgeçtim
Şaka gibiAynen ihtiyacı olanlar aldı . Malum siteye 26kdan satışa koymuşlar bile bir sürü
Çok fazla kuyruk oluyor gittiğin mağaza da 100 fazla kişi varsa zaten hiç beklemeMağazada hiç kuyruk falan oluyormu İstanbulda almak kolaymı tanıdığa ulaşsam
Stok bitti çünkü daha fazla uğraşma zamanına yazık3 saattir bekliyorum sürekli stok son diyor ne yapmam lazım alamadım ???
Mağaza yok malesef. O yüzden yapcak bişey yok.Bı zahmet çoktan bitmiştir mağazaya gidin alın sabah mağaza bana 45dk ama hava soğuk gözüm kesmiyor gitmeye
Bu sistemi kimse iptal etmez hatta şuan İstanbul yoluna düşenler bile vardır türk insanı için imkansız yokSiparişini iptal edenler olacaktır arkadaşlar. Bu gece, yarın ve pazartesi de mutlaka hazırda kalın derim. Ben sistemimi öyle almıştım.
Sağlık olsun o zaman başka sistemlere bakarsın boşverMağaza yok malesef. O yüzden yapcak bişey yok.
hangi mağazalarda stok olcak bilgi verirmisiniz800 Stok varmış bu sefer herkes rahatça alır artık bunu da alamayan ne bilim internetini vs sorgulasin bence 800 olduğu için 4060 veya 3060ti filan olabilir stoklar bitsin diye koyulabilir iyi bir fiyata çıkacaksa 3000 serisi ağırlık basıyor bence ( Düzeltme 4000 serisi olacakmış )
İstanbul : acıbadem, Beylikdüzü,airport AVMhangi mağazalarda stok olcak bilgi verirmisiniz