İceWolf
80+ Silver
Sağlık olsun dostum. Öyle alamadık diye yaygaraya gerek yok. Ama güzel sistemdi.Sağlık olsun o zaman başka sistemlere bakarsın boşver
Sağlık olsun dostum. Öyle alamadık diye yaygaraya gerek yok. Ama güzel sistemdi.Sağlık olsun o zaman başka sistemlere bakarsın boşver
Ayn öyle kısmetSağlık olsun dostum. Öyle alamadık diye yaygaraya gerek yok. Ama güzel sistemdi.
istanbul avrupa yakası lazım knkİstanbul : acıbadem, Beylikdüzü,airport AVM
Ankara : da 100 er stok var mağaza açılış saati itibariyle satılıyor aynı fiyattan her şey aynı
Tm airport Beylikdüzü işteistanbul avrupa yakası lazım knk
Adam spoiler vermiş. :OBunun sonu yok ki ben de RTX 4080 istiyim, RTX 4060 ti 16Gb tek başına 17K dan “başlıyor”
Bu sistemden de satmayıver hocam (!)Bakın şaka yapmiyorum 2 saat aralıksız bak yemin ediyom aralıksız f5 + telefon denedim alınmıyor site sahibine diyorum o siteyi Kur'an'ın ben bişey demiyom sepet boş boş boş boş sepette ürün yok ürün sepete yookkkkkkkkk ama sepet daha fazla ekleyemez diyor lan yoooooookkkkkkkkk benim 2 saat çaldıniz yazık boyle sistemmi satılır ya site çöker ya o olur yaziklar olsun
Alan aldı zatenBu sistemden de satmayıver hocam (!)
airport beylikdüzünde değilTm airport Beylikdüzü işte
İkisi de farklı zaten Avrupa yakasında sonuç olarak ikisi deairport beylikdüzünde değil
İlk 100 e giremezsen zaten iş işten geçerairport beylikdüzünde değil
sinirle bu yorumu yazmıştım ama sistemi alabildim. başta inanmadım stok o kadar hızlı bitemezdi çünkü. sürekli denedim sepetten silindi tekrar ekledim silindi tekrar ekledim 18:23 te aldım. bana ve tüm alabilen arkadaşlara hayırlı olsun. bu arada beyaz mor kasa gerçekten güzel duruyor canlı görmek için sabırsızlıkla bekliyorum .aynen katılıyorum. sepete ekledi ödeme adımında error. hızlı olmayla da alakası yok. 10 tane alan olmuştur o da en iyi ihtimalle. yalan dolan hikaye. madem böyle yapacaksın hepsini mağazadan ver.
Beyaz kasa iyi olmuyor ya siyah parçalarasinirle bu yorumu yazmıştım ama sistemi alabildim. başta inanmadım stok o kadar hızlı bitemezdi çünkü. sürekli denedim sepetten silindi tekrar ekledim silindi tekrar ekledim 18:23 te aldım. bana ve tüm alabilen arkadaşlara hayırlı olsun. bu arada beyaz mor kasa gerçekten güzel duruyor canlı görmek için sabırsızlıkla bekliyorum .