🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Bakın şaka yapmiyorum 2 saat aralıksız bak yemin ediyom aralıksız f5 + telefon denedim alınmıyor site sahibine diyorum o siteyi Kur'an'ın ben bişey demiyom sepet boş boş boş boş sepette ürün yok ürün sepete yookkkkkkkkk ama sepet daha fazla ekleyemez diyor lan yoooooookkkkkkkkk benim 2 saat çaldıniz yazık boyle sistemmi satılır ya site çöker ya o olur yaziklar olsun
Bu sistemden de satmayıver hocam (!) :)

aynen katılıyorum. sepete ekledi ödeme adımında error. hızlı olmayla da alakası yok. 10 tane alan olmuştur o da en iyi ihtimalle. yalan dolan hikaye. madem böyle yapacaksın hepsini mağazadan ver.
sinirle bu yorumu yazmıştım ama sistemi alabildim. başta inanmadım stok o kadar hızlı bitemezdi çünkü. sürekli denedim sepetten silindi tekrar ekledim silindi tekrar ekledim 18:23 te aldım. bana ve tüm alabilen arkadaşlara hayırlı olsun. bu arada beyaz mor kasa gerçekten güzel duruyor canlı görmek için sabırsızlıkla bekliyorum .

Ekler

• Screenshot_2023-11-18-21-16-10-60_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg
    Screenshot_2023-11-18-21-16-10-60_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg
    413.8 KB · Hit: 113
sinirle bu yorumu yazmıştım ama sistemi alabildim. başta inanmadım stok o kadar hızlı bitemezdi çünkü. sürekli denedim sepetten silindi tekrar ekledim silindi tekrar ekledim 18:23 te aldım. bana ve tüm alabilen arkadaşlara hayırlı olsun. bu arada beyaz mor kasa gerçekten güzel duruyor canlı görmek için sabırsızlıkla bekliyorum .
Beyaz kasa iyi olmuyor ya siyah parçalara

Alabilen şanslı kişlerden biriyim. şimdi bu sisteme wifi , bluetooth adaptörü, sıvı soğutucu vs almak gerekecek sanırım. önerisi olan var mı?

Bir tanıdıktan istedim mağazaya gidecek. Sorun şu ki ben kredi kartına taksit ile almak istiyorum. Enpara hesabımın şifresini falan vereceğim. Sisteme sonradan taksitlendirme yapabilir miyim? Rahat ödemek için 9 aylık taksit yaptırmam gerek.

Geri