🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Beyaz kasa iyi olmuyor ya siyah parçalara
Niye öyle diyorsun,beyaz sistem alırım diye indirimde almıştık 1 2 aydır bekliyordu 🙂
400038885_253838211024656_6067781054788633558_n.jpg

Alabilen şanslı kişlerden biriyim. şimdi bu sisteme wifi , bluetooth adaptörü, sıvı soğutucu vs almak gerekecek sanırım. önerisi olan var mı?
Abdullahın önerdiği bir wifi usb vardı zamanında aldım kullanıyorum memnunum wifi5 yazan siyah iki antenli

Uzun süredir sistem almak istiyordum. Hanım da izin verinde bu sistem baya hoşuma gitmişti ve bunu bekliyordum. Çok uzun süre denedim ama maalesef alamadım. Yarın sabah erkenden ankara mağazasına gideceğim. Acaba çok sıra olur mu? Kaçta gitmeliyim?

Maalesef 17:30'da video yayımlandıktan hemen 20 saniye sonra linke tıklamama rağmen sepete ekleyemedim. 18-19 arasında da sepete ekleyemedim, bu süre zarfında alan olmuş. Hâlâ bakıyorum bir ümit... Mağazalardan alma imkanım da yok. 15 gündür beklediğim sistemi alamamanın hayal kırıklığını yaşıyorum. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Çok birikmişlik var ama nafile...

İHTİYACI OLUP İSTANBUL'DA OLAMAYAN KARDEŞLERİM İÇİN MAĞAZAYA GİDİP ALABİLİRİM İSTEYEN VARSA TABİKİ YETİŞİRSEM VE AL SATICI OLMADIĞINI KANITLARSA 😊

Mağazada olsa kaç yazar adamların 1 tane mağazası var oda istanbul da
hayır 400 webe 400 mağazalara
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parayı sen vereceksen olur abi sistem bana geldikten sonra sana atarım parayı :)
İHTİYACI OLUP İSTANBUL'DA OLAMAYAN KARDEŞLERİM İÇİN MAĞAZAYA GİDİP ALABİLİRİM İSTEYEN VARSA TABİKİ YETİŞİRSEM VE AL SATICI OLMADIĞINI KANITLARSA 😊

Mağazada olsa kaç yazar adamların 1 tane mağazası var oda istanbul da

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parayı sen vereceksen olur abi sistem bana geldikten sonra sana atarım parayı :)
Tabi canım tabi hatta hediyem olsun neden atıyorsun ki 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,476
Üyeler
193,056
Son üye
kaanox
Geri