JuunBuun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,253
Niye öyle diyorsun,beyaz sistem alırım diye indirimde almıştık 1 2 aydır bekliyorduBeyaz kasa iyi olmuyor ya siyah parçalara
Niye öyle diyorsun,beyaz sistem alırım diye indirimde almıştık 1 2 aydır bekliyorduBeyaz kasa iyi olmuyor ya siyah parçalara
Abdullahın önerdiği bir wifi usb vardı zamanında aldım kullanıyorum memnunum wifi5 yazan siyah iki antenliAlabilen şanslı kişlerden biriyim. şimdi bu sisteme wifi , bluetooth adaptörü, sıvı soğutucu vs almak gerekecek sanırım. önerisi olan var mı?
Peki o zaman knkam hayırlı olsunNiye öyle diyorsun,beyaz sistem alırım diye indirimde almıştık 1 2 aydır bekliyordu
Alıntıyı görüntüle
Knk 3060 ti i5 12400f sistem var bende modart m9.Çadır kur sen![]()
Hayırlı olsun kardeşim üzmez seni ileride 5600 alırsın kullanırsın@Kürşat Kütükçü Hocam bu sistemi aldım iyi midir kazık mı yedim sizce https://www.gaming.gen.tr/urun/3663...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
hayır 400 webe 400 mağazalara
İHTİYACI OLUP İSTANBUL'DA OLAMAYAN KARDEŞLERİM İÇİN MAĞAZAYA GİDİP ALABİLİRİM İSTEYEN VARSA TABİKİ YETİŞİRSEM VE AL SATICI OLMADIĞINI KANITLARSA![]()
hayır her şubede 100 tane stok varmış istanbulda 3 şube ankarada 1 şube varMağazada olsa kaç yazar adamların 1 tane mağazası var oda istanbul da
Tabi canım tabi hatta hediyem olsun neden atıyorsun kiMağazada olsa kaç yazar adamların 1 tane mağazası var oda istanbul da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Parayı sen vereceksen olur abi sistem bana geldikten sonra sana atarım parayı![]()
kargo ücreti de benden olsunTabi canım tabi hatta hediyem olsun neden atıyorsun ki![]()