oyuncu koltuğu kurulumu

Reaksiyon skoru
33
bu koltuklar 2. bir kişi olmadan kurulmuyor mu ? imanım geriledi hala kuramadım hala uğraşıyorum. sırt kısmıyla oturak kısmı kurulmuyor dayı 1 kişi daha şart napıcam yaw
koltuk hawk chair fab napmam lazım

vrom yaklasık 2 saat once geldi fab v3. Abartıldıgı kadar zor degilmis aga iki elinle destekleyerek üst vidaları yerine oturt sonra ikinci alttaki vidaları tak. Elinle kenarlarından bastır sırt tarafının delikleri denk getir. Cok zorlanan duydum bu konuda ama o kısmı 5dkda hallettim ayıptır soylemesi

Tek başına kurabilirsin vidaları biraz zorluk çıkarıyor ama abartılacak kadar da zorluğu yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız önemli bir konu alyan anahtarı vidaya koyarken ucundan koyma tamamen bastır alyan vidanın sonuna kadar gitsin. Aksi taktirde alyanın veya vidanın ucunu bozarsın.

vrom yaklasık 2 saat once geldi fab v3. Abartıldıgı kadar zor degilmis aga iki elinle destekleyerek üst vidaları yerine oturt sonra ikinci alttaki vidaları tak. Elinle kenarlarından bastır sırt tarafının delikleri denk getir. Cok zorlanan duydum bu konuda ama o kısmı 5dkda hallettim ayıptır soylemesi
Tek başına kurabilirsin vidaları biraz zorluk çıkarıyor ama abartılacak kadar da zorluğu yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız önemli bir konu alyan anahtarı vidaya koyarken ucundan koyma tamamen bastır alyan vidanın sonuna kadar gitsin. Aksi taktirde alyanın veya vidanın ucunu bozarsın.
Tek başıma kurabildim 1.30 - 2 saat sürdü sanırsam oysa ki bir taktiği varmış o taktiği keşfedene kadar uğraştım durdum o taktikle 5 dakika sürmedi diğerkiler basit zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,128
Üyeler
197,379
Son üye
ellamia3215
Geri