BURAKARMAĞAN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 223
2000 TL'ye kadar güzel bot arıyorum internettende olur veya mağazadanda olur ayak numarası 44 45
2000 TL'ye kadar güzel bot arıyorum internettende olur veya mağazadanda olur ayak numarası 44 45
![]()
Erkek Siyah Deri Fermuarlı Casual Bot
Derimod’un Zarif ve Şıklığı bir arada sunan Erkek Siyah Deri Fermuarlı Casual Bot ile tarzınızı konuşturun. Ürünün kodu: 23WFD6808FT 11derimod.com.tr
Hepsiburada link 45 numarası da var daha uyguna geliyor galiba
www.flo.com.tr
![]()
Kaliteli Bot Modelleri | İndirimli Bot Fiyatları
Bot modelleri indirimli fiyat ve taksit imkanıyla Flo'da. Son moda Bot çeşitlerini avantajlı fırsatlarla hemen alın!www.flo.com.tr
bu tarzdaki botlara bakıyorum sizin attığınız gibi deri ve büyük ayakkabı giyemiyorum
decathlon markalı attın bot iyi mi? nasıldır gidip görmeme gerek varmı ayak numaram normalde 45 ama botta 45 alsam olurmu acaba bide olmazsa değişim yapabilirmiyizErkek Kar Botu - Siyah - SH100 Ultra Warm
Erkek Kar Botu - Siyah - SH100 Ultra Warm null Bu sıcak tutan botlar kauçuk tabana sahip oluşları sayesinde benzersiz yer tutuş sağlar. Karlı doğa yürüyüşlerinizi rahatça yapabileceksiniz.www.decathlon.com.tr
![]()
Hammer Jack Tulsa Su Geçirmez Siyah Outdoor Erkek Bot Fiyatları
Hammer Jack Tulsa Su Geçirmez Siyah Outdoor Erkek Bot ile şıklığınızı tamamlayın. Farklı renk seçenekleri ve uygun fiyatlarla hemen sahip olun!www.hammerjack.com
Olmazsa değişim yaparsın ama ben ikinci attığımı öneririm.decathlon markalı attın bot iyi mi? nasıldır gidip görmeme gerek varmı ayak numaram normalde 45 ama botta 45 alsam olurmu acaba bide olmazsa değişim yapabilirmiyiz
Quechua ayakkabıları severek kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Fransız markasıdır kendileri. Şuana kadar üzmedi beni, Ayakkabı hele ki outdoor ayakkabı alacaksam bu markadan asla şaşmam.decathlon markalı attın bot iyi mi? nasıldır gidip görmeme gerek varmı ayak numaram normalde 45 ama botta 45 alsam olurmu acaba bide olmazsa değişim yapabilirmiyiz
önerilerin için teşekkür ederim decathlon mağazası bana çok uzak oldupu için internetten sipariş vereceğim kendi sitesinde numaraya göre cm ler yazıyor ölctüm 45 numara çıkıyor normal ayakkabıyıda 45 numara giyiyorum zatendaha çok yağmur kar içerisinde bulunacağım için almıştım. dağda bayırda her yerde giydim. gayet memnun etti beni. ne üstten ne alltan yağmur suyu, kar suyu geçirmiyor. doğrudan internet almaktan ziyade herhangi bir decathlon mağazasına giderek sana uygun numarayı bularak ,deneyip karar vermen daha doğru olur.Erkek Su Geçirmez Outdoor Ayakkabı - Mavi - MH100
Erkek Su Geçirmez Outdoor Ayakkabı - Mavi - MH100 null Bu outdoor ayakkabı, dağda yürüyüş için idealdir. Yer tutuş sunan taban, su geçirmez gövde, koruma sunan çarşak bandı ve tüm ayakta darbe emicilik.www.decathlon.com.tr
daha çok yağmur kar içerisinde bulunacağım için almıştım. dağda bayırda her yerde giydim. gayet memnun etti beni. ne üstten ne alltan yağmur suyu, kar suyu geçirmiyor. doğrudan internet almaktan ziyade herhangi bir decathlon mağazasına giderek sana uygun numarayı bularak ,deneyip karar vermen daha doğru olur.Erkek Su Geçirmez Outdoor Ayakkabı - Mavi - MH100
Erkek Su Geçirmez Outdoor Ayakkabı - Mavi - MH100 null Bu outdoor ayakkabı, dağda yürüyüş için idealdir. Yer tutuş sunan taban, su geçirmez gövde, koruma sunan çarşak bandı ve tüm ayakta darbe emicilik.www.decathlon.com.tr
teşekkür ederimOlmazsa değişim yaparsın ama ben ikinci attığımı öneririm.
bu markanın kendi sitesindeki yorumlara baktım hepsi ufak yağmurda bile altı kayıyor sende öyle bir durum yaşadınmıdaha çok yağmur kar içerisinde bulunacağım için almıştım. dağda bayırda her yerde giydim. gayet memnun etti beni. ne üstten ne alltan yağmur suyu, kar suyu geçirmiyor. doğrudan internet almaktan ziyade herhangi bir decathlon mağazasına giderek sana uygun numarayı bularak ,deneyip karar vermen daha doğru olur.Erkek Su Geçirmez Outdoor Ayakkabı - Mavi - MH100
hayır o tarz bir problem yaşamadım. kolay kolay kayacağını da düşünmüyorum.bu markanın kendi sitesindeki yorumlara baktım hepsi ufak yağmurda bile altı kayıyor sende öyle bir durum yaşadınmı
eyw saolasın şimdi sipariş vereceğim internettenhayır o tarz bir problem yaşamadım. kolay kolay kayacağını da düşünmüyorum.
siparişi verdim şimdi ama yüzde 10 luk kupon vardı onu yaptım bi fark etmedihayır o tarz bir problem yaşamadım. kolay kolay kayacağını da düşünmüyorum.