EPİC kupon uygulanmıyor

Kadirq71

80+
Reaksiyon skoru
11
Sepetin bu kupon için uygun değil. Uygun ürünlerde ₺199,99 veya üzeri harcama yaptığında %33 indirim alırsın. Uygunluk ayrıntılarını görüntüle.
CYBERPUNK SEÇTİĞİMDE BÖYLE DİYOR NORMALDE DÜN OLUYORDU ALMAYA ÇALIŞTIM YÜKLENDİ YÜKLENDİ ALMADI SONRA GERİ TUŞU YAPTIM BÖYLE DEMEYİ BAŞLADI BİR ÇÖZÜMÜ VAR MI

Sepetin bu kupon için uygun değil. Uygun ürünlerde ₺199,99 veya üzeri harcama yaptığında %33 indirim alırsın. Uygunluk ayrıntılarını görüntüle.
CYBERPUNK SEÇTİĞİMDE BÖYLE DİYOR NORMALDE DÜN OLUYORDU ALMAYA ÇALIŞTIM YÜKLENDİ YÜKLENDİ ALMADI SONRA GERİ TUŞU YAPTIM BÖYLE DEMEYİ BAŞLADI BİR ÇÖZÜMÜ VAR MI
Bende de aynısı oldu kuponunu başka bir ürüne tanımlamışsın aynı anda iki kupon vermiyor, uygulamada ya da bilgisayardaki web arayüzünde tam nerede bilmiyorum ama telefonundan Epic web sayfasında satın alma ekranına girersen kuponu diğer siparişten kaldır kısmını daha rahat görürsün direkt çıkıyor

bende de oldu bir öndeki siparişin devam ediyor olarak görünüyor o yuzden ilk önce onu kaldırmalısın tekrardan satın alım kısmına gel o ekranda kuponlar çıkıyor ordan uygulanan kuponu kaldır demen gerekiyor

bende de oldu bir öndeki siparişin devam ediyor olarak görünüyor o yuzden ilk önce onu kaldırmalısın tekrardan satın alım kısmına gel o ekranda kuponlar çıkıyor ordan uygulanan kuponu kaldır demen gerekiyor
Tamamdır şimdi deniyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o kısmı göremedim acaba ss atma
imkanın var mı

Tamamdır şimdi deniyorum

o kısmı göremedim acaba ss atma

imkanın var mı
Hallerim teşekkürler ederim

Son düzenleme:
ben de aynı durumdan muzdaripim yardımedin lütfen indirimi neden uygulamıyor anlamıyorum

Ekler

• resim_2023-11-22_212356409.png
    resim_2023-11-22_212356409.png
    250 KB · Hit: 242
epic games kupon kullanamıyorum diye googledan arat epic sayfasına gir nasıl yapılacağını gösteriyor

Valhalla complete edition 157 tl voiduda

Arkadaşlar olayın türkçesi şu, eğer indirim kuponu gözükmüyorsa demek ki indirim kuponunuzu başka bir alışverişe tanımlamışsınız, siz o alışverişinizi tamamlamadan çıkmış olabilirsiniz hatta sepetinizi de temizlemiş olabilirsiniz ancak kupon o alışverişte kaldı. Bu kuponu o alışverişten silmeniz gerek. SS almayı denedim fakat 1-2 kere denememe rağmen yapamadım tuhaf bişey cidden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,015
Üyeler
197,109
Son üye
gcoskun
Geri