🔥İndirim Çalışma Masası 326'TL (Sepette)

Evde mahkeme kağıdını yersin artık.
Çoluk çocukla uğraşmaya değmez hocam engelle gitsin , kerimavrs diye de bir çocuk vardı 12,13 yaşlarında yüksek ihtimal ,engelledim uğraşmaya değmez 😂 . Çok güzel bir atasözü var ''İt Ürür Kervan Yürür '' diye, takmamak lazım çocukları. 😂 😂 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güzel indirimmiş teşekkürler

Çoluk çocukla uğraşmaya değmez hocam engelle gitsin , kerimavrs diye de bir çocuk vardı 12,13 yaşlarında yüksek ihtimal engelledim uğraşmaya değmez. Çok güzel bir atasözü var ''İt Ürür Kervan Yürür '' diye, takmamak lazım çocukları. 😂 😂 😂

:peepokalp: (y)

Çoluk çocukla uğraşmaya değmez hocam engelle gitsin , kerimavrs diye de bir çocuk vardı 12,13 yaşlarında yüksek ihtimal ,engelledim uğraşmaya değmez 😂 . Çok güzel bir atasözü var ''İt Ürür Kervan Yürür '' diye, takmamak lazım çocukları. 😂 😂 😂

O lafı dalgasına yazdım, boş insanlar için vaktimi harcamam zaten😅

60×140 550 tl he geliyor biraz daha verip onu almak daha mantıklı

şu sıralar tamda böyle bişey arıyordum artık mutfak masasında çalışmaktan delircektim TEŞEKKÜRLER ♥️

İndirim doğru adamı yalanlamayın sepete ekledim 326₺'ye düşüyor nays kartla da satın alırsanız 277₺'ye gelmiş oluyor benim masaya ihtiyacım vardı ölçülerini kontrol edicem eğer uygunsa satın alacağım
1700670853034.png

İndirim doğru adamı yalanlamayın sepete ekledim 326₺'ye düşüyor nays kartla da satın alırsanız 277₺'ye gelmiş oluyor benim masaya ihtiyacım vardı ölçülerini kontrol edicem eğer uygunsa satın alacağım
Alıntıyı görüntüle
evet bendede indirim oldu satıcıyıda takip ettim 25 tl kupon verdi 309.07 TL'ye düştü + nays ile 260 tl civarına gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,547
Üyeler
183,851
Son üye
brtk
Geri