_AhmeT_-
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 517
ubisofttan alıyok da ubisoftu indirmemizmi lazım oyunu nerden oynicazBenim en beğendiğim oyunlarda ilk 3tedir. 320 saat oynadım. Alınır.
ubisofttan alıyok da ubisoftu indirmemizmi lazım oyunu nerden oynicazBenim en beğendiğim oyunlarda ilk 3tedir. 320 saat oynadım. Alınır.
Oyun Steam'den bile alınsa ubisoft launcher açılarak oynanıyor. Ubisoft launcher üzerinden oyunu indirerek oynayabilirsin.ubisofttan alıyok da ubisoftu indirmemizmi lazım oyunu nerden oynicaz
Oyun Steam'den bile alınsa ubisoft launcher açılarak oynanıyor. Ubisoft launcher üzerinden oyunu indirerek oynayabilirsin.
Evet ubisoft launcher indirip oynayabilirsin. İndirmeden olmaz.yani illa ubisoft launcher indirecem
güvenilir mi? ve neden bu kadar ucuz ?Arkadaşlar voidu'da fiyatlar daha uygun, ben bütün AC oyunlarını voidu'dan topladım.
Arama | Voidu | Bilgisayar Oyunları, Steam Kodları ve Daha Fazlası
Favori oyunlarınızı Voidu'dan satın alın; en uygun fiyatlı Steam, Origin, Epic Games, Rockstar oyunları ve çok daha fazlası bu resmi mağazada. Anında teslim!www.voidu.com
sen galiba konu açmıştın 3 bir arada ac 600tl ydiEvet ubisoft launcher indirip oynayabilirsin. İndirmeden olmaz.
Ben bütün ac ve far cry oyunlarını oradan satın aldım, herhangi bir sorun yaşamadım.güvenilir mi? ve neden bu kadar ucuz ?
sen galiba konu açmıştın 3 bir arada ac 600tl ydi
Şu cyberpank ı alıpta sevemeyen bir benim herhaldeCyberpunk Güzel oyun hocam güzel sistemde varsa oynanacak oyun 180 Saatim var rahat![]()
tamam sayın muhtarımWitcher 3 güzel oyun HocamFiyatı da güzel şuan bu halde bile
DLC ler olsa daha iyi olur. Voidu da sanırım bir tek ben alamıyorum. Satın aldık, link sayfası çıkıyor 5sn sonra kapanıyor. Oyun Ubisoft kütüphanesine de eklenmiyor.