Yardım Honor 90 vs Realme gt 2

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
533
Öncelikle benim için önemli olan bataryası ve oyunda sabit fps vermesi arayüzünde donma kasma olmasa iyi olur honor 90 karar verecektim lakin bazı kişiler realme gt 2 önerdi ona baktığında 888 işlemcisi var ısınan bir işlemci o yüzden çekiniyorum ayrıca 2.eli şuan hangisinin hızlı ona görede seçimimi yapmak isterim birde bu maksimum bütçem 16000 bin TL üstüne para ekleyemem bu bütçede en iyisi bunlar mı yoksa alternatif var mı? Birde bana s20fe önermezseniz iyi olur.

Honor 90 pil ömrü olarak çok iyi değil.
Bu fiyatta başka öneri var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gt 2 de güzel lakin 888 var sıkıntılı.

bence alman gereken cihaz poco f5 ama artış yaşadı heralde normalde 16 civarıydı
Poco f5 sitesinde 18.500 ama o kadar ekleyemem birde ben x5 pro ya da bakıyorum ama 778g var oda zayıf kalıyor.

Gt2 sahibiyim, efootball pubg, aspahlt falan baya oyun oynuyorum henüz ısınma problemini hiç yaşamadım belki kıştan dolayıdır bilmiyorum ama gerçekten hiç ısındığını görmedim.

Poco f5 sitesinde 18.500 ama o kadar ekleyemem birde ben x5 pro ya da bakıyorum ama 778g var oda zayıf kalıyor.
GT2 var bende. 888'in bir yamuğunu görmedim.

gt2 nin termal testine bakabilirsin.

gt2 nin termal testine bakabilirsin.
Arkadaşlar a54 ile honor 90 arasında kaldım ne dersiniz şuan 2.el ve işlemci benim için önemli.

Bence seçim olarak a54 ve poco f5 arasında kalman lazım

Geri