❌İndirim Bitti! Acer nitro 16 RTX4050 24.699 TL

Ben pazaramadan sipariş verdim şansıma ben sipariş verdikten 5dk sonra 600 lira falan indirim oldu. Pazaramayla iletişime geçtim belki kupon vs verirler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende nitro 5 var arada dağlar kadar fark var mı yoksa yakın mı
Ekran konusunda fark var sizdeki işlemci biraz daha iyi bunda ise kasa kalitesi ve soğutma biraz daha iyi. Attığım incelemeye bakabilirsiniz

Ben pazaramadan sipariş verdim şansıma ben sipariş verdikten 5dk sonra 600 lira falan indirim oldu. Pazaramayla iletişime geçtim belki kupon vs verirler.

Ekran konusunda fark var sizdeki işlemci biraz daha iyi bunda ise kasa kalitesi ve soğutma biraz daha iyi. Attığım incelemeye bakabilirsiniz
Nitro 5 e de sıvı metal uygulasak aynı seviyelere gelirmi acaba

Nitro 5 e de sıvı metal uygulasak aynı seviyelere gelirmi acaba
Açıkcası bunu kesinlikle teknik serviste yaptırın hocam sıvı metal biraz zor uygulanıyor.

Ekran kasa kalitesi ve soğutma olarak acer nitro 5 ve victus ile arasında ciddi fark var. İşlemci evet biraz daha zayıf ama günün sonunda ekran ve soğutma performansı daha iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
Açıkcası bunu kesinlikle teknik serviste yaptırın hocam sıvı metal biraz zor uygulanıyor.

Ekran kasa kalitesi ve soğutma olarak acer nitro 5 ve victus ile arasında ciddi fark var. İşlemci evet biraz daha zayıf ama günün sonunda ekran ve soğutma performansı daha iyi.
Teknik servise bu konuda güvenebilir miyiz ki?

konudaki laptop günlük işlerde video internet vb. kaç saat götürür 5 saat çıkartır mı

Kasa kalitesi ciddi fark var. Sıvı metal ile geliyor. Ekran farkı zaten inanilmaz. Bu fiyata bedava diyebilirim. 26899 a 16gb ram olanı alın uğraşmayın.
Sıvı metal olduğuna emin miyiz? Atılan incelemeye baktım. Ekran %100 Srgb ve hızlı ok de. Sıcaklık Witcher 3 de 83.2 derece gösteriyor ekran kartında. Bir de fan rpmleri baya yüksek. Hot spot 94,5 derece. Sıvı metal sadece CPU da var sanırım

-can get loud under load
-significant heating under load
-thermal SSD throttling
-little storage space

1700761299733.png

Ben pazaramada taksit yapamiyorum yapikiredi kartima direk tek cekim yapiyor taksit nerde seciyoruz

Sıvı metal olduğuna emin miyiz? Atılan incelemeye baktım. Ekran %100 Srgb ve hızlı ok de. Sıcaklık Witcher 3 de 83.2 derece gösteriyor ekran kartında. Bir de fan rpmleri baya yüksek. Hot spot 94,5 derece. Sıvı metal sadece CPU da var sanırım

-can get loud under load
-thermal SSD throttling
-little storage space

Alıntıyı görüntüle
Evet buraya ben de takıldım, ısınıyor mu ısınmıyor mu şimdi

Ben pazaramada taksit yapamiyorum yapikiredi kartima direk tek cekim yapiyor taksit nerde seciyoruz
Sadece maximum kartlar taksit yapabiliyor

-can get loud under load
-thermal SSD throttling
-little storage space

Alıntıyı görüntüle

oyun anında ısınmıyor burada izleyebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler