Aliexpressten Telefon alınır mı??

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
25,884
Beyler çok ucuz redmi note 8 1200 1300 tl alsam sıkıntı çıkarmı 3 k satılmış 1.5k geri bildirimi var

Telefon çok güzel ülkemizin topraklarına geldiğinde hat açttırtmak zorundasınız oda 1500 TL gibi bir maliyet bir kaç ay önce daha azdı 100 200 falandı

Beyler çok ucuz redmi note 8 1200 1300 TL alsam sıkıntı çıkarmı 3 k satılmış 1.5k geri bildirimi var
Yanlış hatırlamıyorsam yurtdışından başka bir site aracılığıyla telefon satın almak yasak yani alsanda %90 ihtimalle gümrükten geçmeyecektir(şimdi kontrol ettim 2019 mayısta yasak kaldırılmış)

Büyük ihtimalle gümrük el koyar telefona.Gümrükten geçse bile kayıt ücreti vs. derken Türkiye fiyatına denk gelir.

redmi note 8 2.5 k dostum nasıl bulurum.
Vergi 300 400 TL geldi de 1.6k ya felan gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.5k ya
eeee gümrükde kalır imei olayı var kapanırsa telefon napıcaksın ? e devletden mecbur yaptırcaksın aynı fiyata gelir

İemi yi bilmiyorum dostum açıklarmısın
Uluslararası Mobil Cihaz Kodu. Her bir GSM telefon cihazına üretim aşamasında IMEI numarası yüklenmektedir. IMEI numarası her bir cihazın kimlik numarası olup tek ve benzersizdir ve 15 haneden oluşur.
(Alıntı).

Uluslararası Mobil Cihaz Kodu. Her bir GSM telefon cihazına üretim aşamasında IMEI numarası yüklenmektedir. IMEI numarası her bir cihazın kimlik numarası olup tek ve benzersizdir ve 15 haneden oluşur.
(Alıntı).
Onu açtırabiliyorsun diye biliyorum ben tr hattı kullanabiliyosun açtırıp

İemi yi bilmiyorum dostum açıklarmısın
mesela yurtdışından cihaz alıyorsun. 30 günlük deneme var diyelim 30 gün sonra telefon kapanıyor imei kaydını yaptırmazsam telefonu açamazsın. mecbur turkiyede kayıt yaptırcaksın 2.000 1.500 para patlar yaptırmaya kalksan

mesela yurtdışından cihaz alıyorsun. 30 günlük deneme var diyelim 30 gün sonra telefon kapanıyor imei kaydını yaptırmazsam telefonu açamazsın. mecbur turkiyede kayıt yaptırcaksın 2.000 1.500 para patlar yaptırmaya kalksan
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,148
Üyeler
187,459
Son üye
Sparkles5004
Geri