MSI G2412 , ViewSonic VX2428 , LG Ultragear 24GN65R-B arasında kaldım

Reaksiyon skoru
2
Bu 3 monitör arasında kaldım içinde kullandığınız varsa tavsiye eder misiniz şuan lg yi almak geliyor içimden yükseklik ayarı ve pivot özelliği kendine çekiyor

Fast IPS ve 0.5 olmasından olayı Viewsonic tercih ederdim. Pivot olmaması kötü olmuş.

msi olanı kesinlikle önermem e sport tarzında bir şey için alınabilir ama viewsonic ve lg olanlar dolu dolu monitörler lg olanı şuan kullanıyorum çok memnunum ama viewsonic de özellikleri felan baya iyi duruyor

viewsonicte de lg de de hdr var dolu dolu 2 tane monitör gidip aoc mu alacak adam önerilir mi bu

viewsonicte de lg de de hdr var dolu dolu 2 tane monitör gidip aoc mu alacak adam önerilir mi bu
Viewsonic de LG de şişirilmiş modeller. AOC çok daha üstün. Hem renk gamutu daha iyi, hem de kontrast değerleri. Özellikle LG'nin kontrastı kötü. 700:1-750:1 seviyesinde. Viewsonic'in gamut değerleri:
1693040902880.png

Evet, şaka değil. Uzak durun mümkün mertebe. Yaptıkları reklamlara, dolu dolu özelliklere kanmayın. Göz boyuyorlar tamamen.

Zamaninda viewsonic ve msi arasında kalıp viewsonic eleyip msi almış biriyim. Msi 2412 renkleri cok soluk diye geldigi gun geri yolladim iade ettim ona göre seçimini yap hocam. Viewsonic de iyi bir monitor değil bence hem renk hem panel kalitesi olarak msi bile ondan iyiydi onu bile geri yolladik. Lg indirime girerse alabilirsin.Onun disinda DA onerdigini lenovo model tekrar indirime girebilir insta hikayelerini takip et

Zamaninda viewsonic ve msi arasında kalıp viewsonic eleyip msi almış biriyim. Msi 2412 renkleri cok soluk diye geldigi gun geri yolladim iade ettim ona göre seçimini yap hocam. Viewsonic de iyi bir monitor değil bence hem renk hem panel kalitesi olarak msi bile ondan iyiydi onu bile geri yolladik. Lg indirime girerse alabilirsin.Onun disinda DA onerdigini lenovo model tekrar indirime girebilir insta hikayelerini takip et
Forumda güzel bir konu var bunun hakkında:

Forumda güzel bir konu var bunun hakkında:
incelemistim bunuda. Bende Amazondaki Aoc modelini almayi dusunuyorum 4699 olan aksamki indirimleri inceleyip

incelemistim bunuda. Bende Amazondaki Aoc modelini almayi dusunuyorum 4699 olan aksamki indirimleri inceleyip
Pivot çok lazım değilse yukarıda attığım 3999 TL'lik olanı da alabilirsiniz. Bire bir aynı panel ve kalite. Pivot ve swivel olmayan modeli. Karşılaştırma için:

bakayim bi hocam
Kısaca özetlemek gerekirse: 24G2SPU, Ultimate olan sürüm. Her özellik var. 24G2SP, hoparlör ve arkadaki USB Hub çıkarılmış hâli. Pivot/swivel var. 24G2SPAE, arkadaki USB Hub ve pivot/swivel çıkarılmış hâli. Hoparlör var.

hem hoparlor hem pivot olan halini link atabilirmisin hocam zahmet olmazsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ultimate olani yani

Geri