Çözüldü✓ Hp victus mu Acer nitro 5 mi?

S Y A Z

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
30000
Yakın Zamanda Laptop alacağım ve oyuna odaklı gideceğim diş öğrencisiyim fakat dişçilik için aman aman bir şey yok sadece slayt üzerinden gideceğimden dolayı direk oyun odaklı Laptop arıyorum.Fakat her araştırmam da bu sekmente başka bir öneri geliyor.Kafam Allak bullak oldu Nolurr yardım edin.

Beğendiğim bazı modeller bazıları acer sıkıntılı diyor.Ama ben de aferin görüntüsünü baya beğendim victus ü çok beğenemedim.

Soğutma Anlamında HP Daha İyi Hocam .

O Zaman Bu Modeli Tam Size Göre .

@S Y A Z
Gerçekten öyle duruyor yanlış hatırlamıyorsam trendyolda da vardı trend yoldan alsam bir sıkıntı ve ya arıza durumu olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten öyle duruyor yanlış hatırlamıyorsam trendyolda da vardı trend yoldan alsam bir sıkıntı ve ya arıza durumu olur mu?

Bir Sorun Yaşayacağını Zannetmiyorum Hocam .

HP Victus Serisi Sorunsuz Bir Seri .

Attığınız Model Farklı .

@S Y A Z

Cevap için teşekkürler 1. ve 3. Modelleri bir ke ara yazdı.Acer den biraz çekiniyorum sizce Acer alınır mı? Bazı yorumlarda ısı sorunu vardı.
laptoplar ısınıyor kanka yapacak bisey yok eğer çok üst modellerden bakmıyorsan(rog strix lenovo msi vs) hepsi ısınıyor asus tuf a15 var işlemcim düzenli 90 derece görüyor ha masaüstümde olmuyor laptoplara özgü bi durum ama şu hp nin bi incelemesi vardı ekranının sallanması ve fanların otomatik devreye girmemesi hakkında youtubedan araştırırsan bulursun. zamanında alırken beni hp almamaktan o caydırmıştı. şimdi saçma geliyor bana da

Bir Sorun Yaşayacağını Zannetmiyorum Hocam .

HP Victus Serisi Sorunsuz Bir Seri .
Teşekkür ederim hocam içimde baya bir gubpte olmuştu.Hp tek sorunu bildiğim kadarıyla panel 250 pin ve %40 bilmem neydi hatırlamıyorum ama benim için çok önemli değil genel olarak fps tarzı oyunlar oynadığım için renk durumu çok koymuyor.Sadece görünüşü çok hoşuma gitmiyor.Daha böyle dışarıdan baktığımız zaman tam böyle oyun bilgisayarıyım diyen bir görünüşü olsa çok iyi olurdu benim için ama olsun bu bütçe de her şeyi maalesef karşılayamıyorlar.Bilgiler için teşekkür eder iyi geceler dilerim yardım edenlere 🌙
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

laptoplar ısınıyor kanka yapacak bisey yok eğer çok üst modellerden bakmıyorsan(rog strix lenovo msi vs) hepsi ısınıyor asus tuf a15 var işlemcim düzenli 90 derece görüyor ha masaüstümde olmuyor laptoplara özgü bi durum ama şu hp nin bi incelemesi vardı ekranının sallanması ve fanların otomatik devreye girmemesi hakkında youtubedan araştırırsan bulursun. zamanında alırken beni hp almamaktan o caydırmıştı. şimdi saçma geliyor bana da
En son 3 hafta önce çekilen donanım arşivinin videosu vardı oradan esinlendi açıkcası derece seviyesi çok iyi duruyordu.Valla hocam artık baydım kafam çok karıştı artık düz kafalık yapıp alacağım umarım pişman olmam

Satıcı Konusunda'da Bir Şüphen Olmasın Gayet Güvenilir Bir Firma .

Gönül Rahatlığıyla Alabilirsin .

Rica Ederim , İyi Geceler .

Geri