Zepett8
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 569
Samsung Tab S6 Lite’ım var. İçine Windows kurabilirmiyim? Kurabilirsem nasıl kurabilirim bilen var mı?
@EFI Shell
@EFI Shell
Daha Exynos için geçtim ACPI'yi, UFS gibi şeyler bile çalışmıyor. Daha yeni portlandı UEFI onlara (Exynos'lara). Yapacak bir şey yok şimdilik.Samsung Tab S6 Lite’ım var. İçine Windows kurabilirmiyim? Kurabilirsem nasıl kurabilirim bilen var mı?
@EFI Shell
Tab s9 larada tam olmuyor sanırım hala dimi kral. Geçen açtığın konudan baktım ama tam bulamadım yönteminiDaha Exynos için geçtim ACPI'yi, UFS gibi şeyler bile çalışmıyor. Daha yeni portlandı UEFI onlara (Exynos'lara). Yapacak bir şey yok şimdilik.
Anladım Hocam. Bir sorum daha var. İnternette Vestel Tab V 1041 diye bir cihaz buldum tam aradığım türden. Sizce alınır mı?Daha Exynos için geçtim ACPI'yi, UFS gibi şeyler bile çalışmıyor. Daha yeni portlandı UEFI onlara (Exynos'lara). Yapacak bir şey yok şimdilik.
Daha Gustave eklememiş hiçbir ACPI tablosunu. Sanırım bir X Elite'li laptopun satışa çıkmasını bekliyor. Çünkü ACPI kısmı eksik (Microsoft'un bazı sürücülere koydu ACPI tablosunun dosyalarını ama o yetmiyor). Gustave yerine Robotix22 ekler belki yakında.Tab s9 larada tam olmuyor sanırım hala dimi kral. Geçen açtığın konudan baktım ama tam bulamadım yöntemini
Chery Trail bir cihaz o. Performansı ve hafızası çok sıkıntı çıkartır.Anladım Hocam. Bir sorum daha var. İnternette Vestel Tab V 1041 diye bir cihaz buldum tam aradığım türden. Sizce alınır mı?
Anladım. Peki o attığım gibi ucuz ve o türden bir cihaz öneriniz var mı?Daha Gustave eklememiş hiçbir ACPI tablosunu. Sanırım bir X Elite'li laptopun satışa çıkmasını bekliyor. Çünkü ACPI kısmı eksik (Microsoft'un bazı sürücülere koydu ACPI tablosunun dosyalarını ama o yetmiyor). Gustave yerine Robotix22 ekler belki yakında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Chery Trail bir cihaz o. Performansı ve hafızası çok sıkıntı çıkartır.
Bunun yerine GM9 Pro satın alıp, GM9 Pro'ya Windows kuran ilk insan olmak ister misiniz? Çünkü edk2-msm (Renegade Project)'e SD 660 var ve ACPI'leri hazır. Redmi Note 7 üzerinde Windows 10 çalıştırıldı birkaç sene önce ama hiç GM9 Pro'da bir kişi bile denemedi. Size bizzat yardım ederim yapmanızda.Anladım. Peki o attığım gibi ucuz ve o türden bir cihaz öneriniz var mı?
Hocam merak ettiğin şey şu. Bu iki cihaz arasında ne fark var? Özellikleri genel olarak yakın geldi bana.Bunun yerine GM9 Pro satın alıp, GM9 Pro'ya Windows kuran ilk insan olmak ister misiniz? Çünkü edk2-msm (Renegade Project)'e SD 660 var ve ACPI'leri hazır. Redmi Note 7 üzerinde Windows 10 çalıştırıldı birkaç sene önce ama hiç GM9 Pro'da bir kişi bile denemedi. Size bizzat yardım ederim yapmanızda.
GM9 Pro daha iyi bir cihaz genel olarak. Dolby Vision destekli FHD AMOLED panel, Dolby Atmos, USB 3.0 desteği, 4/64 bir cihaz. Ciddi farklar var kısaca. Kesinlikle öneririm GM9 Pro'yu.Hocam merak ettiğin şey şu. Bu iki cihaz arasında ne fark var? Özellikleri genel olarak yakın geldi bana.
Yani daha olmuyor olunca bi konu patlatırsın artık kralDaha Gustave eklememiş hiçbir ACPI tablosunu. Sanırım bir X Elite'li laptopun satışa çıkmasını bekliyor. Çünkü ACPI kısmı eksik (Microsoft'un bazı sürücülere koydu ACPI tablosunun dosyalarını ama o yetmiyor). Gustave yerine Robotix22 ekler belki yakında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Chery Trail bir cihaz o. Performansı ve hafızası çok sıkıntı çıkartır.
Elimde sadece şuan GM 8 Go var. Ona kurabilirmiyim?GM9 Pro daha iyi bir cihaz genel olarak. Dolby Vision destekli FHD AMOLED panel, Dolby Atmos, USB 3.0 desteği, 4/64 bir cihaz. Ciddi farklar var kısaca. Kesinlikle öneririm GM9 Pro'yu.
Maalesef hayır.Elimde sadece şuan GM 8 Go var. Ona kurabilirmiyim?