GalaxySal450
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 552
hiçbir yerde inceleme videosu bulamadım, siz biliyorsanız atar mısınız m820'nin
hiçbir yerde inceleme videosu bulamadım, siz biliyorsanız atar mısınız m820'nin
ayrıca şu arkadaş mouse hakkında çokta olumlu şeyler söylememiş ama
Şüphe ediyorsunuz sanırım. Arkadaş Technopat'ta da açtı aynı konuyu. Biliyorum o kişiyi. İade etti. Riske atmayın o zaman siz. @MuratTheFounderOfGariban hocam size en iyisini önerecektir. Bu bütçede başka böyle görünüşü güzel fare var mı bilemiyorum.ayrıca şu arkadaş mouse hakkında çokta olumlu şeyler söylememiş ama
https://forum.donanimarsivi.com/konu/delux-m820-dc-hakkindaki-goerueslerim.810408/
Hocam bizzat kendim kullanıyorum 2 tane var elimde ikisi de sorunsuz.hiçbir yerde inceleme videosu bulamadım, siz biliyorsanız atar mısınız m820'nin
Hepsibirde kafama takıldı da, aerox 3 neden çöp sebeplerini söyler misiniz, sadece kötü olduğunu yazmışsınız ama malzeme kalitesi mi kötü, sensörü mü kötü, yazılımı mı hangisi? aydınlatırsanız bu konuda sevinirim @MuratTheFounderOfGariban @GalaxySal450
hocam görünüş olarak lego oyuncaklarına benziyor, diğer özellikler açısından kaliteli olabilir ama ben görünüşe daha çok önem veriyorum doğrusu bu olmasa da, dediğim gibi aerox 3 neden çöp açıklar mısınız?Hocam bizzat kendim kullanıyorum 2 tane var elimde ikisi de sorunsuz.Alıntıyı görüntüle
Riske atılacak bir şey yok m820nin wirelessinin algılama mesafesi düşük millet bunu sensor sorunu sanıyor. Sorunluysa ben neden kullanayim param mı yok? Elimde mouse mu yok başka kullanacak? Shape i ve görüntüsü hoşuma gidiyor o yüzden bu fiyata hem performans hem tıp olarak rahatlıkla tercih edilir.Şüphe ediyorsunuz sanırım. Arkadaş Technopat'ta da açtı aynı konuyu. Biliyorum o kişiyi. İade etti. Riske atmayın o zaman siz. @MuratTheFounderOfGariban hocam size en iyisini önerecektir. Bu bütçede başka böyle görünüşü güzel fare var mı bilemiyorum.
Malzeme kalitesi berbat. Switchleri kötü. Sensörler yetersiz .hocam görünüş olarak lego oyuncaklarına benziyor, diğer özellikler açısından kaliteli olabilir ama ben görünüşe daha çok önem veriyorum doğrusu bu olmasa da, dediğim gibi aerox 3 neden çöp açıklar mısınız?
Sensör Switch malzeme kalitesi berbat bir mouse. Öven kimseyi göremezsiniz. Legoya benziyor demissiniz de aeroxta her yerde görüp görebileceğiniz delikli mouselara benziyor:shocam görünüş olarak lego oyuncaklarına benziyor, diğer özellikler açısından kaliteli olabilir ama ben görünüşe daha çok önem veriyorum doğrusu bu olmasa da, dediğim gibi aerox 3 neden çöp açıklar mısınız?
Aynen öyle ama arkadaş şüphe ediyorsa almasın.Riske atılacak bir şey yok m820nin wirelessinin algılama mesafesi düşük millet bunu sensor sorunu sanıyor. Sorunluysa ben neden kullanayim param mı yok? Elimde mouse mu yok başka kullanacak? Shape i ve görüntüsü hoşuma gidiyor o yüzden bu fiyata hem performans hem tıp olarak rahatlıkla tercih edilir.
Şikayetçi olan çok. Kendiniz bilirsiniz.beni 1 yıl idare etmez mi