Magic Refiner mk32 alınır mı?

meyvesuyu

80+
Reaksiyon skoru
66
Bütçe
1500
merhaba arkadaşlar, magic refener mk32 modelini almayı düşünüyorum ama outemu switch olduğu için alınmaz diye bi yorum gördüm bi forumda. şu an 1600 liraya vergi dahil alınabiliyor. aradığım özellikler: ses tekerleği olan, %75 , hot swap, tok sesli ve uzun ömürlü bi klavye.

hocam güzelmiş de arada vergiler dahil 500 TL fark var bi de keycapleri ışık geçirmiyor, tasarımını da çok beğenmedim. ama aradaki 500'e değer mi?
Kesinlikle değer. Keycapleri değiştirirsiniz sonra en kötü.

Kesinlikle değer. Keycapleri değiştirirsiniz sonra en kötü.
hocam o zaman da iyice fiyat fazla olacak bi de çift basma problemleri varmış. araştırdığım zaman bu mk32'de philikey diye bi şey kullanılıyor ne olduğu belli değil. belki ay sonu bütçeyi biraz arttırıp akko modellerine bakacağım onları beğendim.

hocam o zaman da iyice fiyat fazla olacak bi de çift basma problemleri varmış. araştırdığım zaman bu mk32'de philikey diye bi şey kullanılıyor ne olduğu belli değil. belki ay sonu bütçeyi biraz arttırıp akko modellerine bakacağım onları beğendim.
Neyde çift basma sorunu varmış?

Neyde çift basma sorunu varmış?
sizin attığınız modelde hocam. zaten ikisinden de vazgeçtim, ikinci el akko 5075b plus veya sıfır 5075s almayı düşünüyorum. ikisi de 2200 civarına gelecek. siz olsaydınız sıfır 5075s mi yoksa ikinci el 5075b plus mı alırdınız?

sizin attığınız modelde hocam. zaten ikisinden de vazgeçtim, ikinci el akko 5075b plus veya sıfır 5075s almayı düşünüyorum. ikisi de 2200 civarına gelecek. siz olsaydınız sıfır 5075s mi yoksa ikinci el 5075b plus mı alırdınız?
5075s daha şık duruyor bence

5075s daha şık duruyor bence
ben ikisini de beğendim sorun yok yani. yalnız 5075s'in tuşları rgb ışıkları geçiriyorr, 5075b plus'ın varsayılan olarak yok. sadece arasındaki fark kablosuz olması mı? değer mi yani bu ikinci el riskine girmeye?

Geri