Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,203
Burada "bence" kaybeden Technopat oldu.
Evet, saldırgancadan kastım Müslüman'lara ve diğer ahlaki sınırlara saygı duymayarak attığı tweetler falan. Yoksa basite indirgenecek bir şey değil tabii ki.Öyle bir söylemişsin ki... "Ne yanlışı vardı ki altı üstü saldırganca" demek gibi bir şey olmuş.
Twitter'da sürekli İslam karşıtlığı yapan Recep Baltaş'ın siyasi yorumları sebebiyle TurkNet ve xDrive sponsorluklarını bitirdiğini duyurdu.
Dipnot: Bu adama beddua etmiştim. "İnşallah Allah cezanı verir" diye içimden bir beddua etmiştim. Ne yalan söyleyeyim sevindim. TP'den de ayrılmış.
Beyni yıkanmışbeyler adam islama sallamış uygularla sallamış filistinlilere sallamış tüm tuşlara aynı anda basarak kendini imha etmiş. kariyerini bitirmiş. ben şahsen bu faşist kafayı artık takip etmem ki zaten arada bakar geçerdim.
çok enteresan gerçekten. konuşmaları üslubu davranışları kültürlü biri olduğu izlenimi uyandırıyordu bende. Fakat böylesine ağzından salyalar akıtarak islama türklere saldıran birinin kültürlü ve samimi olduğundan artık bahsedilemez.Beyni yıkanmış
uygur türklerine onu demicekti iyi oldu.Twitter'da sürekli İslam karşıtlığı yapan Recep Baltaş'ın siyasi yorumları sebebiyle TurkNet ve xDrive sponsorluklarını bitirdiğini duyurdu.
Dipnot: Bu adama beddua etmiştim. "İnşallah Allah cezanı verir" diye içimden bir beddua etmiştim. Ne yalan söyleyeyim sevindim. TP'den de ayrılmış.
gerçek mi bunlar