Feignclound
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 805
Vpn’i sadece alan kişi limitsiz kullanabiliyor. Diğer hesaplar sınırlı günlük. 300Mb.Vpn nasıl oluyor çoklu hesaplarda
Vpn’i sadece alan kişi limitsiz kullanabiliyor. Diğer hesaplar sınırlı günlük. 300Mb.Vpn nasıl oluyor çoklu hesaplarda
Tamamdır hocam.Beni 2 defa yaz hocam ardakaşla alıcaz. Çoklu hesap olayı nasıl olacak birisi şifre falan değiştirirse patlamazmıyız tam olayı çözemedim.
çoklu hesap nasıl oluyor anlatırmısın şifre mail mi paylaşılacakBu listedeki olanlar bana mesaj atsın parayı toplayacağım birkaç saat sonra alacağım paketi
hocam daha 20 kişi toplanamadıBu listedeki olanlar bana mesaj atsın parayı toplayacağım birkaç saat sonra alacağım paketi
Olur hocam sıkıntı yokHocam yanlış anlamayın ama bu parayı forumda daha eski ve aktif birisinde toplasak daha iyi olur gibi
Tam olarak bende bilmiyorum ilk kez çoklu hesap alıcam ama galiba kod paylaşılıp yapılacakçoklu hesap nasıl oluyor anlatırmısın şifre mail mi paylaşılacak
Çoklu hesap alırken diger cihazların eksiği oluyor mu ana hesaptanOlur hocam sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tam olarak bende bilmiyorum ilk kez çoklu hesap alıcam ama galiba kod paylaşılıp yapılacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1- weiz
2- nextman--
3- gven
4- CysleZ
5- Light
6- yrknaksahin
7- Kontfire
8- redblack
9- Vsermet
10- RavenoLL
11- ismailx16
12- iskendertelmi
13- @MustafaaY
14- @MustafaaY
15-akira
benim bildiğim olmuyor hocam ama yinede bir araştırmanı öneriririmÇoklu hesap alırken diger cihazların eksiği oluyor mu ana hesaptan
2 cihazda kullanacağın için 2 cihaz için alman lazım bizimle alıcaksan seni 2 tane olarak yazalım hocamBu premium pakette aynı anda hem mobil hem pc kullaabilirmiyiz