🔥İndirim De'Longhi Stilosa Advanced - 4632 TL

Benzer fiyatlarda ucuz ama iyi espresso yapacak makine hangisi olur? Basınçlı portafiltre sevilmiyor pek, sebebini bilmiyorum. Sanırım istenildiği gibi tanecik büyüklüğü ve sıkılık ile manipule edilmediği için. Bir de 20 bar üstü hiç gerekli olabilir mi?

hocam bütçen varsa tabii philips al tam otomatikleri iyi onalrın
Valla çok bütçem var diyemem ama yok da diyemem :D Kendime rafine zevkler bulmaya çalışıyorum. Kahve ve parfüm bunlardan ikisi olacak. Parfüme ince ince başladım ama kahvede hiç bilgim yok. Çevremdeki insanlara sora sora bulmaya çalışıyorum. Sizin fikrinizi merak ettim o yüzden. Tam otomatik için çok iyi değil sanırım. 8k falan gözden çıkarıp Philips alacağız o zaman :D

Kahveyi öğüten makineleri alın. Kahveyi makine öğütmüyorsa uzan durun, tecrübeyle sabittir. Pişman oluyorsunuz sonra.

Valla çok bütçem var diyemem ama yok da diyemem :D Kendime rafine zevkler bulmaya çalışıyorum. Kahve ve parfüm bunlardan ikisi olacak. Parfüme ince ince başladım ama kahvede hiç bilgim yok. Çevremdeki insanlara sora sora bulmaya çalışıyorum. Sizin fikrinizi merak ettim o yüzden. Tam otomatik için çok iyi değil sanırım. 8k falan gözden çıkarıp Philips alacağız o zaman :D
5400 serisine bak kankam

Espresso yapıyor sadece. Öğütülmüş kahve kullanıyor. Gerisi süt ve sana kalmış. Şayet bunların hepsini otomatik yapsın diyorsan da bu markada 30K’yı gözden çıkaracaksın.
30k abartı olmuş. EP2231 aldım hepsini yapıyor . Kasımda 8kya aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bu makineyi aldık arkadaşımıza çok memnun 1 ay oldu kullanalı.

5400 serisine bak kankam
Kanka onlar aşar bütçeyi ya. 10K'ya kadar düşünüyorum başlangıç için. Çok sararsa alırım ileride. Şu anlık gerek yok.

30k abartı olmuş. EP2231 aldım hepsini yapıyor . Kasımda 8kya aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bu makineyi aldık arkadaşımıza çok memnun 1 ay oldu kullanalı.
Hocam memnun musunuz ondan? Bir de bilginiz varsa EP2220/10 ile farkı nedir? Şu an için 2220 daha uygun da onu da alabilirim, 2231 de alabilirim. İkisi arasında kaldım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
Kanka onlar aşar bütçeyi ya. 10K'ya kadar düşünüyorum başlangıç için. Çok sararsa alırım ileride. Şu anlık gerek yok.

Hocam memnun musunuz ondan? Bir de bilginiz varsa EP2220/10 ile farkı nedir? Şu an için 2220 daha uygun da onu da alabilirim, 2231 de alabilirim. İkisi arasında kaldım.
Süt haznesi farkı var hocam ben çok memnunum. Sadece aldığınız kahve çok önemli baya fark ediyor çekirdek

Süt haznesi farkı var hocam ben çok memnunum. Sadece aldığınız kahve çok önemli baya fark ediyor çekirdek
Birinle 3 bardak kahve yapabiliyorsun diyor, diğerinle 2 bardak. Olay sadece buysa arasındaki şu anki fiyat farkında değmez gibi ama fiyatı 8k olsa alınırmış. Zaten 2220 şu anda 7.5k :) Sizce şu an alacak olsanız bu fiyat farkına hangisi alınır? 2210 modeli 7,5k iken sizin model 9k.

Kahveyi öğüten makineleri alın. Kahveyi makine öğütmüyorsa uzan durun, tecrübeyle sabittir. Pişman oluyorsunuz sonra.
2 yıldır EC685 kullanıyorum herhangi bir pişmanlığım olmadı şuan alacak olsam yine daha üst segment yarı otomatik alırım.

Birinle 3 bardak kahve yapabiliyorsun diyor, diğerinle 2 bardak. Olay sadece buysa arasındaki şu anki fiyat farkında değmez gibi ama fiyatı 8k olsa alınırmış. Zaten 2220 şu anda 7.5k :) Sizce şu an alacak olsanız bu fiyat farkına hangisi alınır? 2210 modeli 7,5k iken sizin model 9k.
Kaç bardak kahve yapılacağını bilemeyiz çünkü az süt koyarsanız çok bardak çok koyarsanız az yapılır. Fiyat farkı varmış 2210 alınabilir.

2 yıldır EC685 kullanıyorum herhangi bir pişmanlığım olmadı şuan alacak olsam yine daha üst segment yarı otomatik alırım.

Öğütme maliyeti ekleniyor, normalde kahve çekirdeklerini açıktan da alabiliyorsunuz, istediğiniz çeşit çeşit daha uygun kahve çekirdekleri oluyor. Bu sebeple pişman ediyor, hem de öğütme ayarını da yapabiliyorsunuz, o yüzden tavsiyem öğütücüsüz alınmaması.

kahvede maliyetten çok lezzet önemli size katılmıyorum nitelikli kahvenin fiyatı zaten minumum 600tl başlıyor bilindik bir yerden alayım derseniz oda 1000tl bunları öğütmek için genel olarak el değirmenini kullanıyor veya makinesini alan da çok 5-6 bin el değirmeni alan var.

Kaç bardak kahve yapılacağını bilemeyiz çünkü az süt koyarsanız çok bardak çok koyarsanız az yapılır. Fiyat farkı varmış 2210 alınabilir.
Az önce bilen birine danıştım. Sizin makine her türlü daha iyiymiş. Süt köpürtme cihazı mı neyse o daha iyiymiş sizin makinede. Onu alacağım o yüzden :D Zaten biri lattego biri değil. Sanırım değişiklik var. Zaten o kadar vermişim, biraz daha verip daha iyisini alayım. Teşekkür ettim bilgiler için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,490
Üyeler
186,342
Son üye
lerias3
Geri