- Reaksiyon skoru
- 2,421
Ben bunu kullaniyorum icerde tv ve telefonlar icin gayet iyi sorun yaşamadımoyun için pek tavsiye etmem hız sınırı aşırı düşük. Sosyal medya video için yeterli
Evin büyükse alırsın zaten oyun oynamak için modeme ya kablo ile bağlıyacan ya da daha yakın olacaksınBen bunu kullaniyorum icerde tv ve telefonlar icin gayet iyi sorun yaşamadım![]()
modem evin diğer ucunda, internet 5g ile telefonda 300 150mbps arasında geziyor evin diğer ucuna bundan koyarsam ne kadar hız alırım?
4k beklentiniz varsa olmasin benim mobil işimi ve tv de 1080p işimi goruyor yeterŞununla 4k TV de donmadan film izleyebilene helal olsun
Perde beton mu kullanıyor sizin bina hocamBen bunu kullaniyorum icerde tv ve telefonlar icin gayet iyi sorun yaşamadım![]()
o kadar hızın varsa bunu alıp yazık etme çok fazla düşüyor. Tamam faydası var . Ama 100 mbps i 20 bile ya veriyor ya vermiyor. 20 ile anca sosyal medya video izlenir. Yeter dersen al.modem evin diğer ucunda, internet 5g ile telefonda 300 150mbps arasında geziyor evin diğer ucuna bundan koyarsam ne kadar hız alırım?
50mbps internetim 35 veriyor bu cihaz bilgin olsun.o kadar hızın varsa bunu alıp yazık etme çok fazla düşüyor. Tamam faydası var . Ama 100 mbps i 20 bile ya veriyor ya vermiyor. 20 ile anca sosyal medya video izlenir. Yeter dersen al.