🔥İndirim Xiaomi Pro Wifi Güclendirici 279₺🔥

50mbps internetim 35 veriyor bu cihaz bilgin olsun.
mesafeye göre değişiyor. bende bu seviyelerde veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan modemin dibine girince 70 mbps alıyorum . 2 Oda var arada kapı kapalı . ANlık sonuç atıcam

o kadar hızın varsa bunu alıp yazık etme çok fazla düşüyor. Tamam faydası var . Ama 100 mbps i 20 bile ya veriyor ya vermiyor. 20 ile anca sosyal medya video izlenir. Yeter dersen al.
ne almam lazım ki hocam kablolu bi şey takmama izin vermiyo annemler

2 oda mesafe ile Mİ WİFİ + 2 kapı
1701197174069.png

Kablosuz bağlı iken TTNET modemi (yanında)
1701197264186.png

Ethernet bağlı iken
1701197388646.png

Router koyduğum yer modemin dibinden daha iyi çekiyor. Yani sinyalinde sorun yok.
1701197629648.png

Evde şuan 6-7 cihaz bağlı . Modem pek yeni sayılmaz vdsl 75 mbps tarife var . Modem 70 destekliyor . 2.4 ghz

Son düzenleme:
2 kat yukarıdaki internet iyi çekmiyordu.Benim odanın üstünde iyi çekiyordu ancak telefonla.
modemden 2 kat yukarıda dairede İyi çeken bir yere yerleştirdim. 3 oda ileride bile youtube açıyor.
Paketim 48 mbs,3.kat en uzak odada 3 -4 mbs veriyor .cihazdan uzaklaştıkça 1 2 saniyelik bir gecikme oluyor ama.
kullanacak kişiler yaşlı. Whatsap youtube kullanıyolar sadece.Bu şekilde gayet iş gördü
modemin olduğu dairede mutfağa taktım en uzak noktaya o zaman iyiydi

ne almam lazım ki hocam kablolu bi şey takmama izin vermiyo annemler
Tp linkin daha iyi ütünleri vardır. Onları bakmanız iyi olacaktır. Şuan bir ürün öneremem kullanmdan yorumlama doğru olmaz. 2k fiyatlarında evdeki elektirk hattı ile internet iletimi yapan cihazlar var. En mantıklısı onlar bence. Ama işte fiyat büyük sorun.

bu üründen kaç milyon tane üretti xiaomi acaba ? sata sata bitiremediler yıllardır :D

Geri