nightlessx
80+
- Reaksiyon skoru
- 123

Batarya tipi: Li-Po (3.7 V nominal voltaj)attığınız ürün daha iyi zaten ona söylenecek yok ama bu fiyata gayet uygun geldi, sıkıntı çıkarsa 30 gün hak var iade edilebilir. @F4IRFL4Y
yorumlara göre 16000-18000 gerçek kapasitesi var, bu fiyattaki ürüne göre gayet iyi. 22.5w'da çoğu cihaza yeter.
benim cihaz geldi akıllı saati ve kulaklığımı sarj ettim sorunsuz güzel ccihazbende bu markanın 65w olanı var. memnunum modelden, samsung s23 ultrayı 45w ile sarj edebiliyor. bu model için bir şey diyemem.
Spigen 1100tl bulamadım nerde satılıyor, hb yi gösteriyor akakçe ama tıklayınca ürün çıkmıyorGörmedim ben olmuyor sepete ekleyince
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada spigen 20000 mah 1100 tl hangisi daha mantıklı? En azından spigenin ne olsuğu belli
TükenmişSpigen 1100tl bulamadım nerde satılıyor, hb yi gösteriyor akakçe ama tıklayınca ürün çıkmıyor
30000 mah 1.6 var sadece stokta şu anSpigen 1100tl bulamadım nerde satılıyor, hb yi gösteriyor akakçe ama tıklayınca ürün çıkmıyor
kalitesiz markaymış demekki powerbank'i sadece elektrik gittiğinde kullanıyorum çok kullanma fırsatım olmadı kullandığım kadarıyla yeterli geldi bana ama bana göre yeterli olduğu herkes için yeterli olacağı anlamına gelmeyebilir genele bakıp karar vermek daha doğruEkranlı kablosunu aldım pahalı model 2 hafta sonra temassızlık yapmaya başladı. Onla birlikte aldığım 60W olan model de de başladı ufaktan yapmaya pek tesadüf gibi durmuyor.
Güzele benziyor ama şimdi 1200 lira için değer mi bilemiyorum, birde hızlı şarz kabloları nedense çok pahalı geliyor bi kablo 300-350 lira olmuş, ben bu yaz 150 liraya 100w almıştım mesela.Beyler Araştırdım Ürün Türk Markası Şahsen Alınmaz Bence İlk Başta Bende Acele Edip Aldım Daha Sonra Araştırınca Kötü Seçenek Olduğunu Anladım Ve İptal Ettim
Kesinlikle Bunun Yerine 300 TL Fark İle Bunu Almak Daha Mantıklı : https://www.hepsiburada.com/spigen-...-aba09433-p-HBCV00009R25SH?magaza=Hepsiburada
Sonuç Olarak Ürüne 700-1000 TL Para Veriyorsun 2-3 Ay Sonra Şişecek Kötü Bataryalara O Fiyatı Vermeye Gerek Yok Attığım Linkdeki Powerbank Hem Marka Hem Kaliteli Type-C Kablo Veriyorlar + Taşıma Kılıfı Orjinal Kablolar Nerden Baksan 400-600 TL Arası Replikalar 300 TL'den Başlıyor Kaliteli Kablo Yanında Bedavaya Geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yukarıdaki Mesajımı Okuyun