🔥İndirim Juo 20000mAh 22.5W Powerbank 519TL🔥%20 DAHA EK İNDİRİM GELDİ!

Güzele benziyor ama şimdi 1200 lira için değer mi bilemiyorum, birde hızlı şarz kabloları nedense çok pahalı geliyor bi kablo 300-350 lira olmuş, ben bu yaz 150 liraya 100w almıştım mesela.
Kanka Ürün 1099 TL Yanında Kabloda Var Ürün Kaliteli Zaten Powerbank Şakaya Gelecek Cihazlar Değil

Kanka Ürün 1099 TL Yanında Kabloda Var Ürün Kaliteli Zaten Powerbank Şakaya Gelecek Cihazlar Değil
Bi indirim gelirse veya kupon falan düşürürsem bakıcam, benim şayomi telefon problemli galiba, telefonu kullanmazken pili çok çabik azalıyor ama video falan izlerken kullandığımdaysa yavaş gidiyor orasını çözemedim o yüzden powerbank lazımdı ama çok acil değil gün içinde şarz etmeye çalışıyorum telefonu.

Bi indirim gelirse veya kupon falan düşürürsem bakıcam, benim şayomi telefon problemli galiba, telefonu kullanmazken pili çok çabik azalıyor ama video falan izlerken kullandığımdaysa yavaş gidiyor orasını çözemedim o yüzden powerbank lazımdı ama çok acil değil gün içinde şarz etmeye çalışıyorum telefonu.
İndirim Kısa Süreliydi Stok Bitti Hepsiburada'da Almak İstiyorsan Kendi Sitesinde Kaçırma

Almak isteyen varsa şu an amazonda 519 TL.

Ben performansını beğendim. S23feyi 4 defa 14'den 100e şarj etti ve hala %9 şarjı vardı. Henüz powebanki 0'dan 100e şarj etme fırsatı bulamadım ama çok fazla kullanmayı düşünmediğim için benim için bu sürenin fazla önemi yok. 521 TL'ye almıştım ve şu an yeni hesap açıp alınca 369 TL'ye geliyor. İade edip tekrar alacam.

Arkadaşlar bluetoth kulaklık arıyorum varsa uygun kulakiçi tavsiye eder misiniz?

Beyler Araştırdım Ürün Türk Markası Şahsen Alınmaz Bence İlk Başta Bende Acele Edip Aldım Daha Sonra Araştırınca Kötü Seçenek Olduğunu Anladım Ve İptal Ettim

Kesinlikle Bunun Yerine 300 TL Fark İle Bunu Almak Daha Mantıklı : https://www.hepsiburada.com/spigen-...-aba09433-p-HBCV00009R25SH?magaza=Hepsiburada

Sonuç Olarak Ürüne 700-1000 TL Para Veriyorsun 2-3 Ay Sonra Şişecek Kötü Bataryalara O Fiyatı Vermeye Gerek Yok Attığım Linkdeki Powerbank Hem Marka Hem Kaliteli Type-C Kablo Veriyorlar + Taşıma Kılıfı Orjinal Kablolar Nerden Baksan 400-600 TL Arası Replikalar 300 TL'den Başlıyor Kaliteli Kablo Yanında Bedavaya Geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
siz de powerbank konusu acip bu powerbanki sormustunuz hocam ben de bilinmedik sirf ucuz diye batarya teslim etmek mantiksiz demistim ayni yere cikmisiz 😂

Arkadaşlar bluetoth kulaklık arıyorum varsa uygun kulakiçi tavsiye eder misiniz?
konu ac hocam yardimci olunur.

420₺ düşüyor ama elimde patlasında istemem şu an kullandım s-link 10.000mah 10w var buna geçilirmi

ben de bundan var öneririm sarjı 1 ayı deviriyor günde 2 saat en az sporda kullanıyorum.

420₺ düşüyor ama elimde patlasında istemem şu an kullandım s-link 10.000mah 10w var buna geçilirmi
s link patlar bu patlamaz daha kaliteli s link ne hocam :D a101 e geliyordu o patlamışsa iyi şimdiye kadar 10w düşük bu iki katı. honor 400 pro yu sarj ediyorum sorunsuz.

beyler fiyat 649 gözüküyordu indirimlerle 420 e geldi aldım direkt iyi yapmışmıyım elektrik gittiği zamanlar kullanırım diye aldım.

Geri