🔥İndirim Juo 20000mAh 22.5W Powerbank 519TL🔥%20 DAHA EK İNDİRİM GELDİ!

ben de aldım bence fiyat farkı verip de 1k-1.5k lara çıkmaya gerek yok iş görür herhalde 1-1.5 sene sonra ömrü hakkında bir şey diyemem.

Yeni hesap açıp ücretsiz prime alınca 521,76 TL'ye geliyor. Alınır mı sizce?
Bunu nasıl yapıyoruz hocam, anlatır mısınız lütfen ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha güvenilir marka olarak Beasus starlord 30w ancak 10000 mah versiyon da düşünülebilir. Hemen hemen aynı fiyat.

Bunu nasıl yapıyoruz hocam, anlatır mısınız lütfen ?

Daha güvenilir marka olarak Beasus starlord 30w ancak 10000 mah versiyon da düşünülebilir. Hemen hemen aynı fiyat.
Ekstra bir şey yapmadım. Yeni hesap açtım. Ürünün sayfasına geldim altta 150 tl indirim yazıyordu. Yanındaki kullan butonuna bastım. Bu üründe vardı ama her üründe olmayabilir. Onu tam bilmiyorum

alınır mı kankalar şuan powerbankim var ama yavaş şarj ediyor
Yeni hesap açıp ücretsiz prime alınca 521,76 TL'ye geliyor. Alınır mı sizce?
521 TL'ye geldi bende 1 tane aldım
Beyler Araştırdım Ürün Türk Markası Şahsen Alınmaz Bence İlk Başta Bende Acele Edip Aldım Daha Sonra Araştırınca Kötü Seçenek Olduğunu Anladım Ve İptal Ettim

Kesinlikle Bunun Yerine 300 TL Fark İle Bunu Almak Daha Mantıklı : https://www.hepsiburada.com/spigen-...-aba09433-p-HBCV00009R25SH?magaza=Hepsiburada

Sonuç Olarak Ürüne 700-1000 TL Para Veriyorsun 2-3 Ay Sonra Şişecek Kötü Bataryalara O Fiyatı Vermeye Gerek Yok Attığım Linkdeki Powerbank Hem Marka Hem Kaliteli Type-C Kablo Veriyorlar + Taşıma Kılıfı Orjinal Kablolar Nerden Baksan 400-600 TL Arası Replikalar 300 TL'den Başlıyor Kaliteli Kablo Yanında Bedavaya Geliyor

ben de aldım bence fiyat farkı verip de 1k-1.5k lara çıkmaya gerek yok iş görür herhalde 1-1.5 sene sonra ömrü hakkında bir şey diyemem.
Umarim kalitelidir hocam dümenden ihtiyacim vardi yapistirdim
Görmedim ben olmuyor sepete ekleyince

Bu arada spigen 20000 mah 1100 tl hangisi daha mantıklı? En azından spigenin ne olsuğu belli
Yukarıdaki Mesajımı Okuyun

Son düzenleme:
Muhtemelen 15w ve 25w destekleyen samsung telefonları 15w hızında şarj ediyor. 22.5w hızını destekleyen xiaomi veya diğer çinli cihazlara veriyor olabilir.

Kablosu var bende tırt, powerbankleri de öyleyse uzak durmakta fayda var.
Bende siyahı var çok powerbank kullanmadım güzel şarj ediyor şahsen beğendim ama dediğim gibi çok powerbank kullanmadım belki kötüdür ama benim kullanımıma göre güzel

Beyler Araştırdım Ürün Türk Markası Şahsen Alınmaz Bence İlk Başta Bende Acele Edip Aldım Daha Sonra Araştırınca Kötü Seçenek Olduğunu Anladım Ve İptal Ettim

Kesinlikle Bunun Yerine 300 TL Fark İle Bunu Almak Daha Mantıklı : https://www.hepsiburada.com/spigen-...-aba09433-p-HBCV00009R25SH?magaza=Hepsiburada

Sonuç Olarak Ürüne 700-1000 TL Para Veriyorsun 2-3 Ay Sonra Şişecek Kötü Bataryalara O Fiyatı Vermeye Gerek Yok Attığım Linkdeki Powerbank Hem Marka Hem Kaliteli Type-C Kablo Veriyorlar + Taşıma Kılıfı Kablo Orjinal Nerden Baksan Düzgün 400-600 TL Arası Replikalar 300 TL Kaliteli Kablo Yanında Bedavaya Geliyor

Yukarıdaki Mesajımı Okuyun
juo olanı daha önce almasam bunu alırdım bu daha güzel gözüküyor :D

Bende siyahı var çok powerbank kullanmadım güzel şarj ediyor şahsen beğendim ama dediğim gibi çok powerbank kullanmadım belki kötüdür ama benim kullanımıma göre güzel

Daha Kaliteli Ürün Bende Aldım Haftaya Çarşamba Gelecek O Zaman Test Edicem

Ekranlı kablosunu aldım pahalı model 2 hafta sonra temassızlık yapmaya başladı. Onla birlikte aldığım 60W olan model de de başladı ufaktan yapmaya pek tesadüf gibi durmuyor.

Ekranlı kablosunu aldım pahalı model 2 hafta sonra temassızlık yapmaya başladı. Onla birlikte aldığım 60W olan model de de başladı ufaktan yapmaya pek tesadüf gibi durmuyor.
Çek Bi Spingen Reis 1099 TL Yanında Kablo Bedava :D Kılıfta Var Mis :D

Geri