nightlessx
80+
- Reaksiyon skoru
- 123
ben de aldım bence fiyat farkı verip de 1k-1.5k lara çıkmaya gerek yok iş görür herhalde 1-1.5 sene sonra ömrü hakkında bir şey diyemem.

Umarim kalitelidir hocam dümenden ihtiyacim vardi yapistirdimJuo 20000mAh 22.5W Dijital Led Ekranlı Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı Powerbank Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
Juo 20000mAh 22.5W Dijital Led Ekranlı Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı Powerbank Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
satıcı amazon ürün orjinal 22.5W
Bunu nasıl yapıyoruz hocam, anlatır mısınız lütfen ?Yeni hesap açıp ücretsiz prime alınca 521,76 TL'ye geliyor. Alınır mı sizce?
Bende düşmüyor prime sebeb ne521 TL'ye geldi bende 1 tane aldım
Ekstra bir şey yapmadım. Yeni hesap açtım. Ürünün sayfasına geldim altta 150 tl indirim yazıyordu. Yanındaki kullan butonuna bastım. Bu üründe vardı ama her üründe olmayabilir. Onu tam bilmiyorumBunu nasıl yapıyoruz hocam, anlatır mısınız lütfen ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha güvenilir marka olarak Beasus starlord 30w ancak 10000 mah versiyon da düşünülebilir. Hemen hemen aynı fiyat.
671 Oluyor normalde, 150 TL kupon ile 521 sizde yokmu acaba?Bende düşmüyor prime sebeb ne
Görmedim ben olmuyor sepete ekleyince671 Oluyor normalde, 150 TL kupon ile 521 sizde yokmu acaba?
Bu arada spigen 20000 mah 1100 tl hangisi daha mantıklı? En azından spigenin ne olsuğu belliGörmedim ben olmuyor sepete ekleyince
Marka nasıl
alınır mı kankalar şuan powerbankim var ama yavaş şarj ediyor
Yeni hesap açıp ücretsiz prime alınca 521,76 TL'ye geliyor. Alınır mı sizce?
Beyler Araştırdım Ürün Türk Markası Şahsen Alınmaz Bence İlk Başta Bende Acele Edip Aldım Daha Sonra Araştırınca Kötü Seçenek Olduğunu Anladım Ve İptal Ettim521 TL'ye geldi bende 1 tane aldım
ben de aldım bence fiyat farkı verip de 1k-1.5k lara çıkmaya gerek yok iş görür herhalde 1-1.5 sene sonra ömrü hakkında bir şey diyemem.
Umarim kalitelidir hocam dümenden ihtiyacim vardi yapistirdim
Yukarıdaki Mesajımı OkuyunGörmedim ben olmuyor sepete ekleyince
Bu arada spigen 20000 mah 1100 tl hangisi daha mantıklı? En azından spigenin ne olsuğu belli
Bende siyahı var çok powerbank kullanmadım güzel şarj ediyor şahsen beğendim ama dediğim gibi çok powerbank kullanmadım belki kötüdür ama benim kullanımıma göre güzelKablosu var bende tırt, powerbankleri de öyleyse uzak durmakta fayda var.
juo olanı daha önce almasam bunu alırdım bu daha güzel gözüküyorBeyler Araştırdım Ürün Türk Markası Şahsen Alınmaz Bence İlk Başta Bende Acele Edip Aldım Daha Sonra Araştırınca Kötü Seçenek Olduğunu Anladım Ve İptal Ettim
Kesinlikle Bunun Yerine 300 TL Fark İle Bunu Almak Daha Mantıklı : https://www.hepsiburada.com/spigen-...-aba09433-p-HBCV00009R25SH?magaza=Hepsiburada
Sonuç Olarak Ürüne 700-1000 TL Para Veriyorsun 2-3 Ay Sonra Şişecek Kötü Bataryalara O Fiyatı Vermeye Gerek Yok Attığım Linkdeki Powerbank Hem Marka Hem Kaliteli Type-C Kablo Veriyorlar + Taşıma Kılıfı Kablo Orjinal Nerden Baksan Düzgün 400-600 TL Arası Replikalar 300 TL Kaliteli Kablo Yanında Bedavaya Geliyor
Yukarıdaki Mesajımı Okuyun

Daha Kaliteli Ürün Bende Aldım Haftaya Çarşamba Gelecek O Zaman Test EdicemBende siyahı var çok powerbank kullanmadım güzel şarj ediyor şahsen beğendim ama dediğim gibi çok powerbank kullanmadım belki kötüdür ama benim kullanımıma göre güzel
juo olanı daha önce almasam bunu alırdım bu daha güzel gözüküyor
Ekranlı kablosunu aldım pahalı model 2 hafta sonra temassızlık yapmaya başladı. Onla birlikte aldığım 60W olan model de de başladı ufaktan yapmaya pek tesadüf gibi durmuyor.Bende siyahı var çok powerbank kullanmadım güzel şarj ediyor şahsen beğendim ama dediğim gibi çok powerbank kullanmadım belki kötüdür ama benim kullanımıma göre güzel
juo olanı daha önce almasam bunu alırdım bu daha güzel gözüküyor
Çek Bi Spingen Reis 1099 TL Yanında Kablo BedavaEkranlı kablosunu aldım pahalı model 2 hafta sonra temassızlık yapmaya başladı. Onla birlikte aldığım 60W olan model de de başladı ufaktan yapmaya pek tesadüf gibi durmuyor.
 Kılıfta Var Mis
 Kılıfta Var Mis