🔥İndirim Xiaomi 15T Amazona Özel 6 Ay Taksitle! 35k🔥

Amazon ile görüştüm. Normalde taksitli olmadığını ve Taksit hatasından dolayı satıştan şuan kaldırıldığını bildirdiler.
Niye görüştünüz ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani isteler diğer sitlerde taksitli telefon satabilir mi kanun işe yaramıyor mu anlamadım bu ülkede?
Telefoncu musunuz yoksa polis mi? Telefon bir ihtiyaç ama nedense sadece boktan telefonlara taksit oluyor. Marketlerin de işine yaradı. 20000 tl altı olsa bile çok satan telefonlara kredi vermiyorlar.

Çünkü ürünü tam alıyordum ödeme esnasında hata alınca tüm ürünlerin satıştan kaldırıldığını gördüm. Dolaylı yoldanda temsilciye yazdım.

Ya ne değişik insanlar var gerçekten kafayı yememek elde değil. Milletin yararına bir şey paylaşılmış burada kanun bekçiliği yapanlar var. Memlekette milyarlarca dolar çöp ediliyor siz milletin taksitli alışverişine göz dikmişsiniz. Bu kadar fesat, birbirinin kuyusunu kazan başka toplum yok ya.

konudan alakasız senelerdir 11t kullanıyorum kasma donma yok hala

xiaomi 14t çıktığında geçen sene bende 6 ay taksitli almıştım amazondan, gelmeyeceğini düşündüm fakat telefon geldi, fatura tek çekim şekilde kesilmişti, herhangi bir problem yaşamadım

Taksit olayını nasıl yaptılar harbiden? Hata olduğu bariz ama gönderirlerse güzel bence bu fiyata 6 taksit.

Hocamlar amazona sordum.Teknik bir sıkıntı olduğunu fakat ürünleri göndereceklerini söylediler.

Daha lansmana iki gün falan var ne ara aldın telefon çıkmadı bence sana hıyar gelebilir

para mı veriyon da 6 ayda alcan kredi kartının nasıl çalıştığından bihaber adam :ROFLMAO:
ne alaka kardeşim limite taksit taksit yansıyor taksitli alışverişte iptal ve iade durumunda. kredi kartı prensibini sen bilmiyosun gibi görünüyo.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,277
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri