fresholiax
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Kioxia Exceria Pro oyun için tercih edilir mi hocam?günlük işler için kullanıcaksan alınır ama oyun vs için alıcaksan dram yok saglıgı çabuk düşer
Kioxia Exceria Pro oyun için tercih edilir mi hocam?günlük işler için kullanıcaksan alınır ama oyun vs için alıcaksan dram yok saglıgı çabuk düşer
bunun yerine konudakinden 2 tane alırım yan yana takarım 1000 lira karım olurKioxia Exceria Pro oyun için tercih edilir mi hocam?
Anakartımda iki adet m2 slotu bulunuyor hocam, ben ssd'den pek anlamadığımdan forumlara danışıyorum.bunun yerine konudakinden 2 tane alırım yan yana takarım 1000 lira karım olur![]()
edilir güzel ama fiyat yüksekKioxia Exceria Pro oyun için tercih edilir mi hocam?
evt suan 956 tl ve 12 adet stokta diyor fakat cok büyük bir indirim yok ihtiyaç yoksa alınmazBu fiyat hala görünüyor mu prime üyesi olana? Çünkü prime üyesi olmadığım için hala 1299 görünüyor
3000 TL'ye alabiliyorum, 3000 TL bu gibi bir ssd için yüksek mi hocam?edilir güzel ama fiyat yüksek
Kioxia Exceria G2 bu fiyatlara düşüyor, WD Green zaten giriş seviyesi. Kısaca almak mantıksız.evt suan 956 tl ve 12 adet stokta diyor fakat cok büyük bir indirim yok ihtiyaç yoksa alınmaz
piyasasi 3k civari zaten3000 TL'ye alabiliyorum, 3000 TL bu gibi bir ssd için yüksek mi hocam?
Kioxia Exceria Plus G2 2TB kullaniyorum zamaninda kampanyadan su fiyatina almistim bir cok giris seviyesi PCIe 4.0'dan bile daha iyi zaten incelemeleride mevcut cok basarili bir ssd, DRAM desen var, Hiz desen var, kalite desen var, yazilim desen var. 2 yil sonunda hatta guncelleme geldi onuda yaptim oneririm net. 2 arkadasima da aldirmistim onlarda memnunlar duz kioxia exceria icin saglik konusunda hizli dusuyor diyorlar ama bende hafta da 5 akere format atan adamim saglik %87 oldu ama neden dustu anlamadim hem kendi yaziliminda ki SMART verileri hemde 3.parti yazilimlar ile kontrol ediyorum saglikli yedek %100 diyor, kullanilan yedek blok %0 diyor yani bad block veya yer degistiren blockta yok, hizi desen ilk gunku gibi bu saglik neye gore dusuyor ben anlamadim kafasina gore dusuyor galiba.Kioxia Exceria G2 bu fiyatlara düşüyor, WD Green zaten giriş seviyesi. Kısaca almak mantıksız.
offf hocam hayirli olsun sekilde he rafimda guzelce durur.