🔥İndirim PHILIPS Ambilight TV 55" 19.888TL - TCL QLED 55" 21.699TL Yanıyor!!!!

sanpageg

80+
Reaksiyon skoru
62
TV'lerde harika indirimler var 2 ay önce 25 bine aldığım tv 20 ye kadar geriledi prime day'da bi tık pişman oldum ihtiyacı olan bu fiyatları daha kaçırmasın çok zor gelir.

ÖDEME ADIMINDA 1000TL DAHA FİYAT DÜŞÜYOR! ( Phlips tv de geçerlidir. )

PHILIPS Ambilight TV

TCL 55T7BGTV QLED

Diğer TV İndirimleri

Screenshot_2.webp

İkisi de güzel şu anda TCL'i kullanıyorum. Gayet memnunum, arada 4k film vs izliyorum, ayarlarını yapınca şahane görüntü veriyor.

Tcl 55inç atmışsınız da 75inçi 44.5k o nasıl sizce alınabilir mi oyunda 120hz yazıyor playstation bağladığımızda olabilir ama pc bağladığımızda yine 120hz kullanabilir miyiz ?
TV'lerde harika indirimler var 2 ay önce 25 bine aldığım tv 20 ye kadar geriledi prime day'da bi tık pişman oldum ihtiyacı olan bu fiyatları daha kaçırmasın çok zor gelir.

ÖDEME ADIMINDA 1000TL DAHA FİYAT DÜŞÜYOR! ( Phlips tv de geçerlidir. )

PHILIPS Ambilight TV

TCL 55T7BGTV QLED

Diğer TV İndirimleri

Alıntıyı görüntüle

Tcl 55inç atmışsınız da 75inçi 44.5k o nasıl sizce alınabilir mi oyunda 120hz yazıyor playstation bağladığımızda olabilir ama pc bağladığımızda yine 120hz kullanabilir miyiz ?
Tcl tv de 4k 60hz oyunda 1080p 120 hz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

philips 19.888,00 TL bu fiyata düşüyor alınır mı taksitle tcl den çok farkı var mı
Philips alirdim ben hem rgb li hem bizde 43" var 13 yil oldu bozulmadiki yenisini alak

Tcl tv de 4k 60hz oyunda 1080p 120 hz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Philips alirdim ben hem rgb li hem bizde 43" var 13 yil oldu bozulmadiki yenisini alak
1080p 120hz yaramaz ya o kadar büyük ekranda

Philips'in başka sisteme geçmeleri mantıklı olmuş. Bizde 49Pus var. zamanında alınmıştı. Alındığı günden beri ne uygulama indirebildik ne adam akıllı tv'yi kullanabildik. Kasıyor. Aradan 3-4 ay sonra komple kilitlenmeye başlıyor. 2 ay sonra da android sistemi çöküyor tekrardan yazılım atmam gerekiyor. Bunda söylediğim sorunların olacağını zannetmiyorum. Ambilight olayı bambaşka zaten. Ama burada TCL'yi tercih ederdim. Yeni teknoloji, Google yazılımı var. Uygulamalarda uyumsuzluk vs olacağını zannetmem. Hafif bir yazılım var TV de. Uzun zaman donma kasma yapmaz.

Tcl modeli Qled, philps ise led. Arada çok ciddi renk farkı var. Ben tcl c655 modelini kullanıyorum birkaç ay oldu alalı kesinlikle tavsiye ederim. Philps modeline göre hem dediğim gibi qled olmasından dolayı avantajı var, hem ses kalitesi daha iyi hemde oyunlarda 120hz verebiliyor. Ayrıca google tv var.

philips tv alanlara bol şans. Benimki 2 gün önce bozuldu koltuğun üzerinde yatıyor. Artık sitelerde filtrede ilk philips markasını siliyorum öyle televizyon arıyorum.

TCL hem android hem daha yeni ekran teknolojisi var. Philips ambilight ta ayrı zevki var fakat TCL tercih ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,093
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri