Neler Yeni

🔥İndirim Next Qled 75" 190 Ekran TV 32.499₺🔥😱

alakası yok ama televizyon konusu görünce yazmak istedim geçenlerde teknoloji mağalarında gezerken samsung bi televizyon gördüm 86 inch görüntü mükemmel ötesiydi maç açıktı tek bir piksel bile seçemedim gözümle acayip berraktı bildiğiniz 86 inch büyük televizyon öneriniz var mı teşekkürler şimdiden

Alibaba'da satılan 100-150 dolar arası en ucuz standard 2016-2017 model led panel alınıp bir katman daha koyulup Qled yani Quantum Dot Panel TV diye kakaliyorlar insanları. Bunların hiç biri Qled panel değil. Piyasadaki en ucuz paneller toplu olarak en ucuza alınır. Çin'den hiken anakartlar alinir. Hiken anakart Google android, LG webos , Samsung tizen tüm yazılımlar ile anlaşmış hepsini anakartlarina port etmişler. Hiken en ucuz çin malı hala 1.5 GB ramli donanımlı anakart satan bir firma. Velhasıl bu TV leri o kadar ucuza geliyorki duysanız çok olursunuz.

Alibaba'da satılan 100-150 dolar arası en ucuz standard 2016-2017 model led panel alınıp bir katman daha koyulup Qled yani Quantum Dot Panel TV diye kakaliyorlar insanları. Bunların hiç biri Qled panel değil. Piyasadaki en ucuz paneller toplu olarak en ucuza alınır. Çin'den hiken anakartlar alinir. Hiken anakart Google android, LG webos , Samsung tizen tüm yazılımlar ile anlaşmış hepsini anakartlarina port etmişler. Hiken en ucuz çin malı hala 1.5 GB ramli donanımlı anakart satan bir firma. Velhasıl bu TV leri o kadar ucuza geliyorki duysanız çok olursunuz.
Ne alacağız hocam o zaman?

Ne alacağız hocam o zaman?
şimdi amazon'daki next 65 qled modeli için bu yorumu okuyordum buyrun ;

'' 19 küsüre aldığım için uygun fiyattan dolayı 2 yıldız veriyorum yoksa görüntü kalitesi çok kötü. canlılık yok. qled olma ihtimaki yok. onvokullandığım led tv ye göre arada uçurum var bu çok daha kötü . köşelerde siyalıklar var . yan taraflardan bakılınca karartı var. ''

Tekrar söylüyorum bunlar Qled panel falan aksine en ucuz beş para etmez standart led panel'dir. Samsung ve TCL dışında Qled tv diye satılan tüm tv'ler yalandır.

Ben TCL tavsiye ediyorum. Dünyanın en büyük panel üreticisi olup müthiş kaliteli QLED Mini Led tv'leri vardır.

Next'i görünce herkes saldırmış. gayette iyi

şimdi amazon'daki next 65 qled modeli için bu yorumu okuyordum buyrun ;

'' 19 küsüre aldığım için uygun fiyattan dolayı 2 yıldız veriyorum yoksa görüntü kalitesi çok kötü. canlılık yok. qled olma ihtimaki yok. onvokullandığım led tv ye göre arada uçurum var bu çok daha kötü . köşelerde siyalıklar var . yan taraflardan bakılınca karartı var. ''

Tekrar söylüyorum bunlar Qled panel falan aksine en ucuz beş para etmez standart led panel'dir. Samsung ve TCL dışında Qled tv diye satılan tüm tv'ler yalandır.

Ben TCL tavsiye ediyorum. Dünyanın en büyük panel üreticisi olup müthiş kaliteli QLED Mini Led tv'leri vardır.
Benimde naçizane tavsiyem Samsung QN serisi bakmanız. Bütçeniz varsa tabi. 6 aydır 65QN90D modelini kullanıyorum. Bazen siyah ekran olunca tv kapandı sanıyorum. Film ve PS5 oyun performansını beğeniyorum. Arayüzü tizen işletim olmasından biraz yavaş kalabilir. Onun haricinde fiyatı biraz pahalı diyebiliriz. Bana kupon ve hediye çekiyle 48 bin TL’ye denk geldi. TLC mini ledi ile fiyatları aynı sayılır şu an. Tabi TLC alırsanız servislik bir işiniz olursa sancılı bir süreç olabilir. Servis yorumları genel olarak olumsuz. Bu kadar para verirken dikkat etmeniz gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,876
Üyeler
173,086
Son üye
Lenix2
Geri