Nquyen
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,179
.Qled mi? Link atarmisin
.Qled mi? Link atarmisin
Duvarda yerinjz varsa mutlkaa alin benim 65 oluyordu mecbur 65 aldimAlınır mı dostlar ne diyorsunuz? Tavsiye eder misiniz? Yoksa yerine farklı tv öneriniz var mı? Ev diziyorum tv eksiğim var yardımcı olursanız sevinirim sağolun.
100k ya alirsin o zaman hocamYeni TV alırsam Mini Led veya OLED dışında almam ekranda 75" olmalı mutlaka
Reis satici amazon ya da yetkili satici disinda tv almani önermem kirik bişe gelir kalirsin skntiya![]()
aman aman grundig almayın.https://www.vatanbilgisayar.com/gru...4k-uhd-google-smart-oled-tv-uydu-alicili.html Bu nasıldır? Grunding OLED 55 inç 120hz HDR10+ var. Ayrıca fibabanktan 6 ay 0 faiz taksit muhabbeti filanda var bende ps oynamak ve bir şeyler izlemek için alıcam duvara asacam ona göre önerirseniz
Ben NEXT 65'' Google Tv olarak satın aldım tam bir F/P ürünü özellikle sesi çok kaliteli ekstra bir şeye ihtiyaç duymuyorsun. Tv de bir problem görmedim soru sorabilirsinizAlınır mı dostlar ne diyorsunuz? Tavsiye eder misiniz? Yoksa yerine farklı tv öneriniz var mı? Ev diziyorum tv eksiğim var yardımcı olursanız sevinirim sağolun.
samsung kadar ekranı çabuk bozulan başka tv yokturnext marka alacagima 65 inch samsung alirim daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
next marka alacagima 65 inch samsung alirim daha iyi
Eskiden baya iyiydide şimdiki cihazları çok kasıntı çalışıyor .samsung kadar ekranı çabuk bozulan başka tv yoktur
TLC de ne önerirsin?aman aman grundig almayın.
arkadaşım aldı 3 kere servise gitti geldi hala aynı diyelim netflix'den film izliyorsun ya üst taraflarda ışık süzmesi oluyor servis alıyor geri getiriyor.
TCL kullanıyorum ben şuan amazondan aldım 55" 5 aydır sorunsuz.
Tcl qledTLC de ne önerirsin?