oha bendede poco x3 pro var bende aynı şeyleri düşnüyüom aynı durumdaymmodelin adı ne diye geciyor hocam ? 15t diye aradım bulamadım sarı sitede
birde imei repair oluyor mu yurtdısı tanıdık gelecek 15 güne alıp kendim atabilir miyim acaba poco x3 bayılmak üzere![]()
ne sorgulaması yıllardır yasak. heleki online ortamda yasak delinebileceğine gerçekten inanıyormusunuz masum olmayınamazonda bazen kılıf kategorisinden çıkan telefonlarda taksit oluyor. saçma sapan yasayı savunmaya gerek yok, insanlar faydalansın bu kadar sorgulamaya ne gerek var.
Peki alınan siparişleri gönderecekler miAmazon ile görüştüm. Normalde taksitli olmadığını ve Taksit hatasından dolayı satıştan şuan kaldırıldığını bildirdiler.
2 yıldır amazondan taksitle telefon alan binlerce insan var. kategori hatasından dolayı bazı modellerde taksit çıkıyor. isterseniz cimere de yazın kimse almasın faydalanmasın bu hatadan!ne sorgulaması yıllardır yasak. heleki online ortamda yasak delinebileceğine gerçekten inanıyormusunuz masum olmayın
bu arada xiaomi kuş tutsa 35k verilmez. androidde samsung(snapdragon only) diğer türlü iphone