SneeX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,705
Ses açısından illa fark olur.Hocam aleminyum ve plastik çok farkeder dediler yt de sence eder mi? o kadar
Ses açısından illa fark olur.Hocam aleminyum ve plastik çok farkeder dediler yt de sence eder mi? o kadar
Hocam hepsi 1800 tuttu sipariş veriyorum ilk defa Ali Express den sipariş veriyorum bir sıkıntı çıkmaz dimi ve tahmini kaç haftaya gelirSes açısından illa fark olur.
2-3 hafta sürer diye düşünüyorum. Bu sıralar yoğunluk var indirimlerden dolayı.Hocam hepsi 1800 tuttu sipariş veriyorum ilk defa Ali Express den sipariş veriyorum bir sıkıntı çıkmaz dimi ve tahmini kaç haftaya gelir
Knk buneHocam hepsi 1800 tuttu sipariş veriyorum ilk defa Ali Express den sipariş veriyorum bir sıkıntı çıkmaz dimi ve tahmini kaç haftaya gelir
Knk aleminyum 4 k diyor onuda alabilirim ama kendim.yapmak istiyorum bunu yaparım bide aleminyum alırım belkiKnk bune
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aluminyum butcen vardı senin en son ne ara buraya duştun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve kasa harici çöp aldıkların
Knk bunu alma çunkü bunu alıp aluminyumu alirsan bunu satmaya uğraşcan direk aluminyum al geç cidden sonra pişman olursun o aldiğin parçalar fazla dandikKnk aleminyum 4 k diyor onuda alabilirim ama kendim.yapmak istiyorum bunu yaparım bide aleminyum alırım belki
Paramı denklestirip alcam elden konuştum çocuklaKnk bunu alma çunkü bunu alıp aluminyumu alirsan bunu satmaya uğraşcan direk aluminyum al geç cidden sonra pişman olursun o aldiğin parçalar fazla dandik
Hayırlı olsun knk bende para lazımdı satmiştim alu case para olsa bende almak istiyom vala senin aldigini almayi duşunuyodum ama bu ara ps + pc aldım para ayarlayip bende çekicem 1 tane kendimeParamı denklestirip alcam elden konuştum çocukla