5000TL'ye kadar wireless kulaklık önerisi alabilir miyim?

Reaksiyon skoru
99
Bütçe
5000
Kablosuz kulaklıkların fiyatı mı düşmüş bana mı öyle geliyor? Cloud 2'de bu sene içinde 5kdan 3500 ü gördü Hepsiburada'da, Amazon kasım indirimlerinde de 2600 ü gördü. G Pro X Wireless'in fiyatı da bayağı düşmüş gibi.

Kablosuz kulaklıkların fiyatı mı düşmüş bana mı öyle geliyor? Cloud 2'de bu sene içinde 5kdan 3500 ü gördü Hepsiburada'da, Amazon kasım indirimlerinde de 2600 ü gördü. G Pro X Wireless'in fiyatı da bayağı düşmüş gibi.
Düşmüş olabilir evet fiyatlar iyi gibi geldi.

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığım gibi 5000TL bandında kulaklık arıyorum ama wireless olması şart değil. Aklımda şu 4 model var düşünceleriniz neler?

Razer BlackShark V2 Pro - Kablosuz Premium Esports Oyun Kulaklığı

Logitech G G733 Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı

Logitech G Pro X 7.1 Oyuncu Kulaklığı

SteelSeries Arctis 7+ Wireless Gaming Kulaklık
G733 ve 7+ kesinlikle haketmiyor 5 k yı şuan bende 7+ var.
Ben alacağım zaman g pro x daha pahalıydı ama şimdi tam tersi 🤔

Neden haketmiyor peki? Önerebileceğin başka kulaklık var mı?
Ses performansını beğenmiyorum.Birde eskidi artık.Bunların içerisinde G pro yu tavsiye ederim ama sadece 3 ünü deneyimleme fırsatım oldu razerın kulaklığıda iyi diye gördüm.Tecrübe eden arkadaşlar varsa tavsiye verirse daha sağlıklı olur

Nova 7 al. Hem sesi iyi, mikrofonu iyi hem de bt ile tele bağlanıyor, hem oyun oynarsın hem telefonla konuşursun mikrofonuyla.

Ses performansını beğenmiyorum.Birde eskidi artık.Bunların içerisinde G pro yu tavsiye ederim ama sadece 3 ünü deneyimleme fırsatım oldu razerın kulaklığıda iyi diye gördüm.Tecrübe eden arkadaşlar varsa tavsiye verirse daha sağlıklı olur
Tamamdır teşekkür ederim tavsiyen için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nova 7 al. Hem sesi iyi, mikrofonu iyi hem de bt ile tele bağlanıyor, hem oyun oynarsın hem telefonla konuşursun mikrofonuyla.

Teşekkürler o kulaklığı da inceleyeceğim. Sitedeki kulaklıklara da bakıcam.

nova 7. bende var memnunum arada kullanırım. özellikle sıcak yaz günlerinde.

En mantıklı seçim bana göre Steelseries Nova 7 olur bu fiyat bandında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,447
Üyeler
186,493
Son üye
akodayi
Geri