donanım arşivi referansı ile alınan pc

Reaksiyon skoru
2
donanım arşivi severek takip ederim gencer gamin üzerinden yaptığı indirimli kasadan bende aldım 23.06.2023 tarihinde 2 ay kurmadım da eve cıkınca kurdum 1 ay sürmedi bozuldu ekran kartı yolladım garantiye ama bana hiçbir türlü yardımcı olunmuyor o zamanki fatura fiyatını iade edeceklerini söylüyorlar ürünü tamir etmiyorlar sıfır yollanmıyor ilk 6 ay bozuk cıkan ürün zaten kusurlu satılmış olarak kabul edildiği halde ellerindeki ikinci el açılmış ekran kartını vermek istiyorlar.
ürün garanyie ulaşalı 20 iş gününü geçti bile 26.10.2023 tarihinde kargoya verdim hala bir cevap dönüş yok tüketici hakem heyetine başvuru yaptım

Ekler

• WhatsApp Image 2023-12-01 at 16.36.08.jpeg
    WhatsApp Image 2023-12-01 at 16.36.08.jpeg
    102.3 KB · Hit: 151
  • WhatsApp Image 2023-12-01 at 16.36.09 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-12-01 at 16.36.09 (1).jpeg
    102.8 KB · Hit: 144
  • WhatsApp Image 2023-12-01 at 16.36.09.jpeg
    WhatsApp Image 2023-12-01 at 16.36.09.jpeg
    104 KB · Hit: 143
  • WhatsApp Image 2023-12-01 at 16.41.01.jpeg
    WhatsApp Image 2023-12-01 at 16.41.01.jpeg
    177.7 KB · Hit: 146
açtığım konu bunla alakalı https://forum.donanimarsivi.com/kon...i-saticilar-mi-nvidia-mi.849541/#post-7853905

hazır sistemlerde faturada ekran kartına piyasa fiyatından daha düşük geçiyorlar, normalde 3 kez aynı arızadan gitmedikçe fatura iade verilmez, onun yerine değişim yapılır, hakem heyeti işi çözer gibi, ama muadil üründe önermeleri muhtemel
konuyu değiştirdim teşekkür ederim.
değişim de yapılmıyor ki 1 ayı geçti yardımcı olan da yok

donanım arşivi severek takip ederim gencer gamin üzerinden yaptığı indirimli kasadan bende aldım 23.06.2023 tarihinde 2 ay kurmadım da eve cıkınca kurdum 1 ay sürmedi bozuldu ekran kartı yolladım garantiye ama bana hiçbir türlü yardımcı olunmuyor o zamanki fatura fiyatını iade edeceklerini söylüyorlar ürünü tamir etmiyorlar sıfır yollanmıyor ilk 6 ay bozuk cıkan ürün zaten kusurlu satılmış olarak kabul edildiği halde ellerindeki ikinci el açılmış ekran kartını vermek istiyorlar.
ürün garanyie ulaşalı 20 iş gününü geçti bile 26.10.2023 tarihinde kargoya verdim hala bir cevap dönüş yok tüketici hakem heyetine başvuru yaptım
Ekran kartında ki sorun neydi?

Ekran kartında ki sorun neydi?
pc açılmıyordu ben konu
pc açılmıyordu gencergaming ile konuşup pc tamircisine götürdüm sorun neresinde diye olduğuna baktı ekran kartında olduğunu belirtti gencergaminge konuşup söyledim ekran kartını yolladım arena garanti firması değişim ve iade karar verdi neresinde ne problem olduğunu belirtmedi ama iade kabul etmiyorum ben değişim kabul ediyorum o da ellerimizde yok diyorlar

pc açılmıyordu ben konu

pc açılmıyordu gencergaming ile konuşup pc tamircisine götürdüm sorun neresinde diye olduğuna baktı ekran kartında olduğunu belirtti gencergaminge konuşup söyledim ekran kartını yolladım arena garanti firması değişim ve iade karar verdi neresinde ne problem olduğunu belirtmedi ama iade kabul etmiyorum ben değişim kabul ediyorum o da ellerimizde yok diyorlar
Senin aldığın psu bomba gibi zaten sorun o olabilir ekran kartını arkadaşında yada çevrende biri varsa test et.

Senin aldığın psu bomba gibi zaten sorun o olabilir ekran kartını arkadaşında yada çevrende biri varsa test et.
bu pc donanımarşivi paylaştığında 10k idi zaten ben hepsini en yükseklere çıkarttım.
ekran kartı hala garanti servisinde elimde yok ne ürünü yolluyorlar ne yenisini 20 iş gününü geçti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psu değiştireyim mi kötü mü ? hangilerini tavsiye edersiniz

bu pc donanımarşivi paylaştığında 10k idi zaten ben hepsini en yükseklere çıkarttım.
ekran kartı hala garanti servisinde elimde yok ne ürünü yolluyorlar ne yenisini 20 iş gününü geçti

Psu karta zarar vermiş olabilir

Fsp, corsair, cooler master, asus gibi markalar'a bakabilirsin

Psu karta zarar vermiş olabilir
garanti servisi bu konu hakkında bilgi vermedi değişim ve iade kararına vardılar psu dan olsa bu karara varacaklarının sanmıyorum ama yine de bu psu satar yenisini alırım ekran kartı gelince önerebileceğin psu var mı

bana acılmış ürün yollayacaklar 2. el ben sıfır aldım 6800 1 ay kullandım bozuldu neden kabul edeyim ki ikinci el ürünü

Yok abartma ilk aylar bir şey olmaz no name kullananları tanıyorum uzun vaade de sıkıntı çıkarır bu tip markalar
Aynı psu markasından arkadaşım almıştı ilk hafta allah rahmet eylesin bütün pc gitti. Onun evindeki elektrikte sıkıntılıydı ama

Ucuz etin yahnisi yenmez arkadaşlar.

Geri