M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,172
xiaomici dedinya demin onuda unuttun sanırımBanane kral senin telden. S9 güzel cihaz? Ne alaka la
xiaomici dedinya demin onuda unuttun sanırımBanane kral senin telden. S9 güzel cihaz? Ne alaka la
Hakaret etmeden hakaret dışında her şeyi ettin. Maşallah dostum. Rahatsız edicisin.xiaomici dedinya demin onuda unuttun sanırım
tamamda benim daha kimsee bu forumda Xiaomi telefon tavsiye etmişliğim yok bileklikleri dışında hiçbir ürününü kullanmadın ve tavsiyede etmedim biz 5 saat yetmez diyoruz ki eğer telefonu alırsan yetmeyeceğini sende görürsün 5 saat ekran süreside alacağını sanmam bu aradaHakaret etmeden hakaret dışında her şeyi ettin. Maşallah dostum. Rahatsız edicisin.
Xiaomi nın ucuz cihazlarının 5000mah falan olup diğer özelliklerinin tırt olmasından bahsettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Batarya diyip duruyon ya
Telefonu kullanma işlevine göre değişir.tamamda benim daha kimsee bu forumda Xiaomi telefon tavsiye etmişliğim yok bileklikleri dışında hiçbir ürününü kullanmadın ve tavsiyede etmedim biz 5 saat yetmez diyoruz ki eğer telefonu alırsan yetmeyeceğini sende görürsün 5 saat ekran süreside alacağını sanmam bu arada
hocam noldu tam olarak 6 sayfa tartışma çıkartacak özet geçebilir misiniztamamda benim daha kimsee bu forumda Xiaomi telefon tavsiye etmişliğim yok bileklikleri dışında hiçbir ürününü kullanmadın ve tavsiyede etmedim biz 5 saat yetmez diyoruz ki eğer telefonu alırsan yetmeyeceğini sende görürsün 5 saat ekran süreside alacağını sanmam bu arada
yok hocam sınava hazırlanmıyorumda bu tiktok reels vs izlemekten kendimi alamıyorum yadikkatiniz illaki dağılacaktır hocam eğer sınava falan hazırlanıyorsanız tuşludan devam edin
iş için kullanıyorsanız yapacak bir şey yok hocam ama 6s alırsanız tüm gün elinizde tutmak gibi şansınız yok zatenyok hocam sınava hazırlanmıyorumda bu tiktok reels vs izlemekten kendimi alamıyorum ya
bıraksam o da dert instagramı iş için kullanıyorum tiktoku e ticaret için kullanmak zorundayım vs napcam bilemedim valla el gidiyor direkt